Landal PUUR Exloo

Het nieuwe level in parkrecreatie, een unieke investering

  • 170 objecten
  • 113 tot 176m2
  • 6-10 persoons villa’s
  • Investeren in vrije tijd

Landal PUUR Exloo

Valtherweg 30, Exloo

  • Luxe, hoogwaardige vakantievilla’s in hartje Drenthe, in UNESCO natuurgebied
  • Op een resort met natuurlijke speel- en belevingsplekken en weergaloze vergezichten
  • Een waardevolle, maar vooral waardevaste investering 

Landal PUUR Exloo bevindt zich in het hart van Drenthe en wordt omringd door oneindige heidevelden, dichte bossen en uitgestrekte veengebieden. Op de flank van het unieke historische natuurgebied de Hondsrug geniet je vanaf het resort van weergaloze vergezichten. Je loopt zo de prachtige Drentse natuur in! Een gebied dat dateert van de vroege IJstijd en sinds 2013 de bijzondere status van UNESCO Global Geopark heeft.

De provincie Drenthe biedt oneindige wandel- en fietsroutes. Je kunt er prachtig paardrijden en golfen. Drenthe is vele bezienswaardigheden en attractieparken rijk, waarvan velen op korte afstand van Landal PUUR Exloo liggen.

Verspreid over het resort vind je diverse natuurlijke speel- en belevingsplekken voor jong en oud, waaronder een kapschuur (overdekte speelvoorziening), een lammetjesweide en een klimbos. Daarnaast is er door de ruimtelijke, autoluwe opzet van het planconcept veel privacy in en om de villa’s.

Door de combinatie van een bijzondere ligging, hoogwaardige vakantievilla’s, top hotelfaciliteiten en -services en een unieke verhuur- en beheerformule vormt dit exclusieve familieresort het absolute nieuwe level in parkrecreatie in Nederland. Een level dat garant staat voor een waardevolle, maar vooral waardevaste belegging!

Plattegrond

Park locatie

Valtherweg 30, 7875 TB Exloo

Parkfoto's

LET OP!
Je gebruikt Internet Explorer 11 of ouder.

Dit zijn sterk verouderde browsers.
Vakantiemakelaar.nl maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door deze sterk verouderde browsers.
Daarnaast zijn er verhoogde veiligheidsrisico’s omdat er geen veiligheidsupdates voor deze browsers worden uitgegeven.
Microsoft Edge is bijvoorbeeld een uitstekende vervanger van Internet Explorer.

Om Vakantiemakelaar.nl goed te kunnen bekijken adviseren wij één van onderstaande browsers, deze kunt u gratis downloaden:

Met vriendelijke groet,
Het team van Vakantiemakelaar

Tel: 088-184 55 55
Mail: sales@vakantiemakelaar.nl