Familieresort PUUR Exloo

Het nieuwe level in parkrecreatie, een unieke investering

  • 170 huizen
  • 113 tot 176m2
  • 6-10 persoons villa’s
  • Investeren in vrije tijd
Woning reserveren op Familieresort PUUR Exloo

Er zijn nog 13 van de 63 woningen beschikbaar

Reserveer je kavel

Familieresort PUUR Exloo

Valtherweg 30, Exloo

  • Luxe vakantievilla’s van hoogwaardige bouwkwaliteit met een bijzondere ligging
  • In een omgeving met oneindige wandel- en fietsroutes en waar veel te beleven is

Familieresort PUUR Exloo bevindt zich in het hart van Drenthe. Omringd door oneindige heidevelden, dichte bossen en uitgestrekte veengebieden. Op de flank van het unieke historische natuurgebied de Hondsrug geniet je vanaf het resort van weergaloze vergezichten. Je loopt zo de prachtige Drentse natuur in! Een gebied dat dateert van de vroege IJstijd en sinds 2013 de bijzondere status van UNESCO Global Geopark heeft.

De provincie Drenthe biedt oneindige wandel- en fietsroutes. Je kunt er prachtig paardrijden en golfen. Drenthe is vele bezienswaardigheden en attractieparken rijk, waarvan velen op korte afstand van Familieresort PUUR Exloo liggen.

Door de combinatie van een bijzondere ligging, luxe vakantievilla’s van hoogwaardige bouwkwaliteit, top hotelfaciliteiten- en services en een unieke verhuur- en beheerformule vormt dit exclusieve familieresort het absolute nieuwe level in parkrecreatie in Nederland. Een level dat garant staat voor een waardevolle, maar vooral ook een waardevaste belegging!

Plattegrond

Park locatie

Valtherweg 30, 7875 TB Exloo

Parkfoto's