Landal Landgoed Bourtange: Vooruitblik op Zomerplezier

Geplaatst met categorie:
Landal Landgoed Bourtange
Landal Landgoed Bourtange wordt omringd door indrukwekkend natuurschoon en verschillende bossen.

Sinds medio maart jl. is het mogelijk om een gastenverblijf te boeken voor aankomsten vanaf eind juni 2024. Vele gasten hebben dit al gedaan en de start van de verhuur door Landal is dan ook veelbelovend te noemen. De 158 luxe en energiezuinige woningen, variërend van gezellige accommodaties voor twee tot ruime opties voor acht personen, beloven niet alleen een hoogwaardige vakantie-ervaring voor gasten, maar ook een stabiele inkomstenstroom voor investeerders. Met de groeiende vraag naar hoogwaardige recreatieve accommodaties biedt Landal Landgoed Bourtange een aantrekkelijke mogelijkheid voor investeerders om te profiteren van een bloeiende markt voor recreatief vastgoed.

Maar dat is nog niet alles – Landal Landgoed Bourtange biedt een scala aan voorzieningen om ieders verblijf nog aangenamer te maken. Van het omringende natuurschoon en uitgestrekte bossen tot het nabijgelegen gerestaureerde fort van Bourtange, er valt hier voor elk wat wils te ontdekken. En met een nieuw, stijlvol centrumgebouw in ontwikkeling, inclusief receptie, restaurant, mini-supermarkt, speelplaatsen voor kinderen, groot terras en buitenzwembad, belooft dit park een centrale hub te worden voor ontspanning en plezier.

Landal Landgoed Bourtange

Open Dag

zaterdag 25 mei , 11:00uur – 16:00uur

Bekijk open dag

LET OP!
Je gebruikt Internet Explorer 11 of ouder.

Dit zijn sterk verouderde browsers.
Vakantiemakelaar.nl maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door deze sterk verouderde browsers.
Daarnaast zijn er verhoogde veiligheidsrisico’s omdat er geen veiligheidsupdates voor deze browsers worden uitgegeven.
Microsoft Edge is bijvoorbeeld een uitstekende vervanger van Internet Explorer.

Om Vakantiemakelaar.nl goed te kunnen bekijken adviseren wij één van onderstaande browsers, deze kunt u gratis downloaden:

Met vriendelijke groet,
Het team van Vakantiemakelaar

Tel: 088-184 55 55
Mail: sales@vakantiemakelaar.nl