Klein Vink: Alle woningen zijn geplaatst

Geplaatst met categorie:
Klein Vink
De realisatie van dit gemoedelijke wellnesspark aan het water is inmiddels compleet.

Unieke locatie

Klein Vink biedt een unieke locatie, gelegen te midden van natuurlijke pracht en directe toegang tot het Thermaalbad Arcen. Deze pittoreske omgeving biedt een ideale balans tussen rust en activiteiten, waardoor het de perfecte bestemming is voor ontspanning en plezier.

Snelle verkoop

Het opmerkelijke nieuws dat meer dan de helft van de lodges al verkocht is, benadrukt de enorme vraag naar deze exclusieve investeringsmogelijkheid. Eén van de woningtypen is zelfs al geheel verkocht. De populariteit van Klein Vink als bestemming voor zowel investeerders als vakantiegangers is onmiskenbaar.

Klein Vink
De lodges liggen allen nabij of direct aan het water en de verkoop gaat rap.

Toekomstbestendigheid

Met een focus op duurzaamheid en milieubewustzijn bieden de lodges een investering voor de lange termijn. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen en energiezuinige voorzieningen, zijn de lodges niet alleen luxe en comfortabel, maar ook klaar voor de toekomst.

Roompot

Roompot staat bekend om haar persoonlijke service op maat en jarenlange ervaring in de recreatieve vastgoedmarkt. Als marktleider biedt Roompot een solide en krachtige exploitatie, ondersteund door intelligente online platformen die de bezettingsgraad en opbrengsten van jouw woning optimaliseren.

Investeer slim en creëer herinneringen die een leven lang meegaan bij Klein Vink. Zet de aankomende Open Dag alvast in je agenda, schrijf je in of neem direct contact met ons op.

Landal Klein Oisterwijk

Open Dag

zaterdag 18 mei , 11:00uur – 16:00uur

Bekijk open dag

LET OP!
Je gebruikt Internet Explorer 11 of ouder.

Dit zijn sterk verouderde browsers.
Vakantiemakelaar.nl maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door deze sterk verouderde browsers.
Daarnaast zijn er verhoogde veiligheidsrisico’s omdat er geen veiligheidsupdates voor deze browsers worden uitgegeven.
Microsoft Edge is bijvoorbeeld een uitstekende vervanger van Internet Explorer.

Om Vakantiemakelaar.nl goed te kunnen bekijken adviseren wij één van onderstaande browsers, deze kunt u gratis downloaden:

Met vriendelijke groet,
Het team van Vakantiemakelaar

Tel: 088-184 55 55
Mail: sales@vakantiemakelaar.nl