Landal Grotelsche Heide

Een duurzame investering in het groen, zó voelt genieten!

  • 136 objecten
  • 250 tot 300m2
  • 4-, 6- en 8-pers. vrijstaande woningen
Woning reserveren op Landal Grotelsche Heide

Er zijn nog 13 van de 51 woningen beschikbaar

Reserveer je kavel

Wil je meer informatie over dit project?

Download de brochure voor o.a. een overzicht met de huuropbrengsten en vaste lasten!

Landal Grotelsche Heide

Grotel 7, Bakel

  • 136 duurzame recreatiewoningen in het groen
  • 4-, 6- of 8-persoons woningen, luxe en extra luxe, kind – en hondvriendelijk
  • Duurzaamheid 2.0: een gasloos park, zeer ruim opgezet met respect voor de natuur
  • Beheer en verhuur (Landal) volledig ontzorgd met een rendementsprognose van 5,2% netto
  • Mandelig eigenaar van centrumgebouw en de gehele infrastructuur

Verlangt niet iedereen daarnaar? Naar ruimte, naar tijd, naar rust? Ontstressen voor een gezonde geest in een gezond lichaam. En waar lukt ontspannen-en-rusten-en-genieten beter dan op de Grotelsche Heide! Sinds mensenheugenis ligt deze groene oase temidden van eeuwenoude dorpen als Bakel, Gemert en Aarle-Rixtel. De omringende natuur heeft er als vanzelf een rustgevende werking op wie even de hectiek van alledag wil mijden. Op de Grotelsche Heide en in de omliggende dorpen lijkt de tijd trager en het leven aangenaam langzamer te verlopen. Ook u kunt er mateloos genieten. Hier groeit namelijk een park met 136 luxe, duurzame recreatiewoningen: Landal Grotelsche Heide. Een stukje paradijs in het Brabantse land.

Tevens zijn er twee golfbanen gelegen nabij de locatie van het project. Golfbaan Stippelberg in Bakel met 27 holes en golfbaan den Heikant in Aarle Rixtel met 9 holes. Overige attracties nabij het project zijn: Vlindersafari en het Boerenbondsmuseum in Gemert.

De Grotelsche Heide is onderdeel van een 115 hectare groot afwisselend natuurgebied. Met naald- en loofbossen, weidegronden, veenmoeras, poelen en waterlopen. Waar reeën je pad kunnen kruisen, waar prachtige varens de oevers van een bosbeek sieren, waar pinksterbloemen de graslanden roze kleuren en de slechtvalk zijn jachtgebied heeft.

En nog een leuk weetje: een koper wordt ook nog eens voor 136e deel eigenaar van het centrumgebouw en de gehele infrastructuur!

Verhuur en eigen gebruik
Voor Landal Grotelsche Heide, verzorgt Landal GreenParks in opdracht van de eigenaren de exclusieve verhuur, marketing en administratie. De woningeigenaren van Landal Grotelsche Heide worden lid van de VvE, welke toeziet op het onderhoud van de woningen, faciliteiten en infrastructuur van het park. Daarnaast maakt zij afspraken met de verhuur- en beheerorganisatie. Verhuur is op dit park verplicht. De woning is 8 weken te gebruiken voor eigen gebruik door de eigenaar. Bij Landal Grotelsche Heide is de kans reëel dat de investering in de komende jaren in waarde zal stijgen en vanaf het eerste moment rendement oplevert, dankzij verhuur door Landal GreenParks.

Park video

Plattegrond

Park locatie

Grotel 7, 5761 RA Bakel

Parkfoto's

Nieuws

Project

Ontwikkelaar Landal Grotelsche Heide aan het woord in Eindhovens Dagblad

In het Eindhovens Dagblad vertellen Peter de Haan (Grotelsche Heide) en Joost Breukels (Landal GreenParks) over het groene vakantiepark dat op een voormalige camping in Gemert-Bakel gerealiseerd zal worden. “We gaan hier een mooi park aanleggen, fraaie huizen en er voor zorgen dat de rust weerkeert”, aldus De Haan.

LET OP!
Je gebruikt Internet Explorer 11 of ouder.

Dit zijn sterk verouderde browsers.
Vakantiemakelaar.nl maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door deze sterk verouderde browsers.
Daarnaast zijn er verhoogde veiligheidsrisico’s omdat er geen veiligheidsupdates voor deze browsers worden uitgegeven.
Microsoft Edge is bijvoorbeeld een uitstekende vervanger van Internet Explorer.

Om Vakantiemakelaar.nl goed te kunnen bekijken adviseren wij één van onderstaande browsers, deze kunt u gratis downloaden:

Met vriendelijke groet,
Het team van Vakantiemakelaar

Tel: 088-184 55 55
Mail: sales@vakantiemakelaar.nl