Een vakantiehuis kopen: het is een heerlijke luxe en tegelijkertijd ook een goede investering. Je hebt namelijk een fijne plek om van zorgeloze vakanties te genieten en kunt tegelijkertijd inkomsten genereren door je vakantiewoning te verhuren.

Vakantiehuis kopen

Een eigen vakantiehuis kopen

Jouw eigen vakantiehuis kopen betekent samen genieten op het terras met lekker eten met misschien wel spelende kinderen rondom de woning. En dat met enige regelmaat in de weekenden en in de vakanties. Even lekker weg van huis maar toch ‘thuis’ in je eigen omgeving.

Een eigen vakantiehuis kopen geeft veel voordelen maar vooral plezier en gemak.

Een vakantiehuis in eigen bezit

Wil je een vakantiehuis kopen dan ben je bij Vakantiemakelaar aan het goede adres. Wij zijn de specialist als het gaat om een recreatiewoningen. Wij weten bijna alles van kopen, huren en verhuren van een vakantiehuis.

Investeren in iets moois met rendement!

Een vakantiehuis kopen op een mooie locatie betekent investeren in vrije tijd. Je eigen vrije tijd maar ook vrije tijd van anderen. Immers koop je een vakantiewoning natuurlijk om er zelf van te genieten, maar het verhuren van de woning is ook een mogelijkheid en levert ook nog eens rendement op.

Waarom is een vakantiewoning kopen interessant?

Een vakantiewoning is net als ander onroerend goed te financieren met een hypotheek. Vakantiemakelaar kan je hier uitgebreid over informeren en met de huidige lage rente kan dit best aantrekkelijk zijn.

Daarbij is onroerend goed momenteel een goed renderende investering. De laatste jaren stijgen de prijzen van onroerend goed jaarlijks met enkele procenten.

Als je de vakantiewoning dan ook nog eens met grote regelmaat verhuurt dan wordt de investering van een vakantiewoning kopen wel heel interessant.

Ruim aanbod vakantiehuis kopen

Vakantiehuis kopen? Ons aanbod is zeer divers. Vakantiemakelaar heeft vakantiewoningen te koop op verschillende parken door heel het land. De prijzen variëren van € 30.000, – k.k. btw vrij (incl. eigen grond) tot circa € 200.000, -. Vakantiemakelaar informeert je graag nader over de vakantiewoningen, locaties en jaarlijkse kosten en mogelijke opbrengsten uit verhuur.

Bekijk totaal aanbod ‘vakantiehuis kopen’ bij Vakantiemakelaar

 

LET OP!
Je gebruikt Internet Explorer 11 of ouder.

Dit zijn sterk verouderde browsers.
Vakantiemakelaar.nl maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door deze sterk verouderde browsers.
Daarnaast zijn er verhoogde veiligheidsrisico’s omdat er geen veiligheidsupdates voor deze browsers worden uitgegeven.
Microsoft Edge is bijvoorbeeld een uitstekende vervanger van Internet Explorer.

Om Vakantiemakelaar.nl goed te kunnen bekijken adviseren wij één van onderstaande browsers, deze kunt u gratis downloaden:

Met vriendelijke groet,
Het team van Vakantiemakelaar

Tel: 088-184 55 55
Mail: sales@vakantiemakelaar.nl