Landal Klein Oisterwijk

Investeren in natuurlijk genieten

  • 324 objecten
  • 70 tot 90m2
  • 4- tot 8-persoons luxe lodges
Woning reserveren op Landal Klein Oisterwijk

Er zijn nog 2 van de 46 woningen beschikbaar

Reserveer je kavel

Wil je meer informatie over dit project?

Download de brochure voor o.a. een overzicht met de huuropbrengsten en vaste lasten!

Landal Klein Oisterwijk

Oirschotsebaan 6, Oisterwijk

  • Vrijstaande luxe lodges op ruime kavels (eigen grond) in het groen.
  • Exclusieve verhuur door Landal GreenParks, met als doel een mooi netto rendement.
  • Verhuur verplicht, i.c.m. eigen gebruik (5 weken per jaar, waarvan 2 in het hoogseizoen).

Landal Klein Oisterwijk is met recht een pareltje te noemen. Het park is op een natuurlijke wijze ingepast in een uniek en verrassend landschap met prachtige bossen, vennen en heidevelden. En dit park gaat alleen nog maar meer schitteren door de nieuwe plannen! In de komende jaren worden er circa 324 nieuwe, duurzame en luxe vakantielodges gerealiseerd, inclusief een eigentijds nieuw centrumgebouw met vele faciliteiten.

Herontwikkeling – fase 2
In 2023 zijn er in de eerste fase maar liefst 40 gloednieuwe lodges opgeleverd en in de verhuur gegaan. Sinds maart focussen we ons op de tweede fase. Toen zijn we gestart met de verkoop van diverse compleet nieuwe woningtypen. De nieuwe 4-, 6- en 8-persoons woningen kenmerken zich niet alleen door hun unieke uitstraling en hun eigentijdse interieur met veel comfort en luxe, maar ook door verschillende extra’s zoals in- en outdoor wellness, plungepool en buitenkeuken met BBQ.

Klaar voor nu en de toekomst
Landal Klein Oisterwijk bevindt zich in een bosrijke omgeving. Het is van groot belang om hier zuinig en verantwoord mee om te gaan. Op het huidige park is al veel geïnvesteerd om dit landschap te behouden maar ook te versterken. Dit heeft ertoe geleid dat Klein Oisterwijk in het bezit is van het Green Key certificaat. Op het park wordt ook bewust omgegaan met energie en water. Zo heeft het park een eigen zonnepanelenpark, waarmee de centrale voorzieningen worden voorzien van stroom. Het regenwater wordt opgevangen in de rijkelijk aanwezige vennetjes en beekjes. In de nieuwe ontwikkelingen wordt ook voorzien in de behoefte aan elektrische laadpalen en oplaadpunten voor e-bikes.

Verhuur en eigen gebruik
De vakantielodges op Klein Oisterwijk bieden we aan als beleggingsobject. Landal GreenParks gaat de exclusieve verhuur voor Klein Oisterwijk verzorgen. De focus van Landal ligt op het jaarrond verhuren van alle vakantielodges, met als doel om voor de belegger een zo’n aantrekkelijk mogelijk netto rendement te kunnen bieden. Daarnaast mag een eigenaar er 5 weken per jaar, waarvan 2 in het hoogseizoen, zelf gebruikmaken van zijn lodge. 

Park video

Plattegrond

Park locatie

Oirschotsebaan 6, 5062 TE Oisterwijk

Parkfoto's

LET OP!
Je gebruikt Internet Explorer 11 of ouder.

Dit zijn sterk verouderde browsers.
Vakantiemakelaar.nl maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door deze sterk verouderde browsers.
Daarnaast zijn er verhoogde veiligheidsrisico’s omdat er geen veiligheidsupdates voor deze browsers worden uitgegeven.
Microsoft Edge is bijvoorbeeld een uitstekende vervanger van Internet Explorer.

Om Vakantiemakelaar.nl goed te kunnen bekijken adviseren wij één van onderstaande browsers, deze kunt u gratis downloaden:

Met vriendelijke groet,
Het team van Vakantiemakelaar

Tel: 088-184 55 55
Mail: sales@vakantiemakelaar.nl