Landal De Wedderplassen: Start verhuur nadert

Geplaatst met categorie:
Landal De Wedderplassen
De eerste 18 lodges zijn alle geplaatst en nu te koop.

Bij de ontwikkeling van Landal De Wedderplassen is er veel aandacht besteed aan de inrichting en uitrusting van de lodges. In overleg met Landal GreenParks is er goed gekeken naar faciliteiten die de hedendaagse gast kan waarderen met als doel een zo hoog mogelijke bezetting te realiseren. Zo is een aantal lodges voorzien van een buitenkeuken, geleverd door Business Point. Dit zwaar uitgevoerde designmeubel is vervaardigd van extra dik gelast staal, met een 4-laags behandeling tegen weersinvloeden. Het granieten blad met uitgesneden opening, is geschikt voor een Large Kamado. Tevens is het meubel voorzien van een koelkastje voor extra gemak. Het kan niet anders dan dat deze buitenkeuken bijdraagt aan een positieve gastbeleving. 

Maar er is meer. Landal De Wedderplassen biedt niet alleen luxe accommodaties, maar ook een scala aan activiteiten voor jong en oud. Zo is Speeltuin Wedderbergen in 2024 uitgeroepen tot het leukste uitje van Groningen volgens de ANWB – en het is slechts een steenworp verwijderd van het vakantiepark. Een perfecte bestemming voor een dag vol plezier en avontuur.

Landal De Wedderplassen
De vakantiewoningen met buitenkeuken worden nu al veel geboekt op de website van Landal GreenParks.

En het goede nieuws houdt niet op: de verhuur van de lodges begint deze maand, eind april 2024. Dit betekent dat het ideale moment is aangebroken om te investeren in een recreatiewoning op dit prachtige park. Met Landal GreenParks aan je zijde voor de verhuur, marketing en administratie, hoef je je nergens zorgen over te maken. Het enige wat je hoeft te doen is genieten van je rendement en de mogelijkheid om maximaal negentig dagen per jaar zelf te verblijven in je eigen stukje paradijs.

Kortom, Landal De Wedderplassen biedt een unieke kans om te investeren in recreatief vastgoed. Met slechts 18 lodges in de eerste fase is dit een exclusieve kans om een stukje van dit paradijs te bemachtigen. Waar wacht je nog op?

Landal Klein Oisterwijk

Open Dag

zaterdag 18 mei , 11:00uur – 16:00uur

Bekijk open dag

LET OP!
Je gebruikt Internet Explorer 11 of ouder.

Dit zijn sterk verouderde browsers.
Vakantiemakelaar.nl maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door deze sterk verouderde browsers.
Daarnaast zijn er verhoogde veiligheidsrisico’s omdat er geen veiligheidsupdates voor deze browsers worden uitgegeven.
Microsoft Edge is bijvoorbeeld een uitstekende vervanger van Internet Explorer.

Om Vakantiemakelaar.nl goed te kunnen bekijken adviseren wij één van onderstaande browsers, deze kunt u gratis downloaden:

Met vriendelijke groet,
Het team van Vakantiemakelaar

Tel: 088-184 55 55
Mail: sales@vakantiemakelaar.nl