Privacy

Vakantiemakelaar en jouw persoonsgegevens

Je hebt te maken met Vakantie Makelaar B.V. (hierna te noemen: Vakantiemakelaar). 

In deze privacyverklaring wordt uitgelegd hoe met je gegevens wordt omgegaan. In deze verklaring wordt ook uitgelegd welke gegevens aan Vakantiemakelaar worden verstrekt en wat Vakantiemakelaar met deze gegevens doet. 

Waar in deze privacyverklaring gesproken wordt over een recreatiewoning wordt eveneens bedoeld een recreatieobject of een kavel met een recreatieve bestemming.

Waar in deze privacyverklaring gesproken wordt over een ‘Mijn VM’ wordt eveneens bedoeld een Vakantiemakelaar gebruikersaccount en/of daar de gebruikersinstellingen van.

Voor de complete privacyverklaring kun je het volgende bestand downloaden: Privacyverklaring 2018 – Vakantiemakelaar.pdf

Van welke diensten van Vakantiemakelaar maak je gebruik?  

Je kunt op één of meerdere manieren in contact staan met Vakantiemakelaar. 

  1. Je vraagt informatie over recreatiewoningen via Vakantiemakelaar
  2. Je koopt een recreatiewoning uit het aanbod van Vakantiemakelaar
  3. Je verkoopt een recreatiewoning en hebt hiervoor Vakantiemakelaar ingeschakeld
  4. Je laat een waardebepaling uitvoeren door Vakantiemakelaar

Verwerkingsverantwoordelijke 
Voor de in deze privacyverklaring genoemde verwerkingen is Vakantiemakelaar de verwerkingsverantwoordelijke. Binnen Vakantiemakelaar is de Data Protection Officer verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens. De contactgegevens zijn:

Vakantiemakelaar
T.a.v. Mevrouw M. van Dijk (Data Protection Officer)
Molenlaan 51

1422 XN Uithoorn
Tel:  +31 (0)88 – 184 55 55

avg@vakantiemakelaar.nl
www.vakantiemakelaar.nl
KvK: 34284069

Wij nemen je privacy serieus
Vakantiemakelaar neemt je privacy zeer serieus en ziet de regels rondom gegevensbescherming als logische fatsoensnorm. Vakantiemakelaar verwerkt je gegevens zorgvuldig en volgens de voorschriften van de wetgeving. Vakantiemakelaar besteedt veel aandacht aan een adequate beveiliging zodat je gegevens worden beschermd tegen ongeautoriseerd gebruik, ongeautoriseerde toegang, wijziging en onrechtmatige vernietiging. Vakantiemakelaar investeert continu in het bieden van goede en veilige dienstverlening.  

Vakantiemakelaar verwerkt je gegevens zorgvuldig en volgens de voorschriften van de wetgeving

Hoe kun je een klacht indienen?
Als je vragen hebt of als je een klacht hebt over het gegevensgebruik van Vakantiemakelaar, neem dan contact op. Je kunt Vakantiemakelaar bereiken op telefoonnummer: 088-1845555 of per e-mail: avg@vakantiemakelaar.nl. Ook kun je je klacht deponeren bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wat doet Vakantiemakelaar met gegevens inzake je websitebezoek?
Op de website van Vakantiemakelaar worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, zoals de meest bezochte pagina’s. Met deze informatie kan Vakantiemakelaar de indeling op de website verder optimaliseren. Ook kunnen deze gegevens worden gebruikt om meer gerichte informatie op de site te zetten. Zo kan Vakantiemakelaar de dienstverlening verder verbeteren. Vakantiemakelaar registreert ook hoe bezoekers door de website van Vakantiemakelaar klikken. Ze worden gebruikt voor statistische analyses van bezoekgedrag, voor fraudebestrijding en om persoonlijke aanbiedingen te kunnen doen.

Wat doet Vakantiemakelaar met cookies?
Cookies zijn kleine tekstbestanden die door websites kunnen worden gebruikt om gebruikerservaringen efficiënter te maken. Volgens de wet mogen wij cookies op jouw apparaat opslaan als ze strikt noodzakelijk zijn voor het gebruik van de website. Voor alle andere soorten cookies hebben wij jouw toestemming nodig.  

Vakantiemakelaar maakt op de website gebruik van cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor Social media te bieden en om ons website verkeer te analyseren.  

Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina’s worden weergegeven. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor Social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van jouw gebruik van hun services. Je gaat akkoord met onze cookies als je onze website blijft gebruiken.

Vakantiemakelaar maakt gebruik van verschillende soorten cookies:

  • Noodzakelijk cookies
  • Voorkeurscookies – matching systeem
  • Statistische cookies
  • Marketing cookies

Hoe lang bewaart Vakantiemakelaar de gegevens?
Vakantiemakelaar bewaart de gegevens niet langer dan noodzakelijk. Een aantal gegevens wordt langer bewaard of geanonimiseerd. Verderop in deze Privacy Statement staat per situatie vermeld wat onze bewaartermijnen zijn.

Je rechten met betrekking tot jouw persoonsgegevens
Onder de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) krijgen mensen meer mogelijkheden om voor zichzelf op te komen als hun persoonsgegevens worden verwerkt. 

Vakantiemakelaar geeft als volgt opvolging aan deze rechten:

  • Het recht op dataportabiliteit
  • Het recht op vergetelheid
  • Recht op inzage
  • Recht op rectificatie en aanvulling
  • Het recht op beperking van de verwerking
  • Het recht met betrekking tot geautomatiseerde besluitvorming en profilering
  • Het recht om bezwaar te maken tegen de gegevensverwerking

Voor de complete privacyverklaring kun je het volgende bestand downloaden: Privacyverklaring 2018 – Vakantiemakelaar.pdf

WhatsApp chat