Recreatiewoning te koop

Een recreatiewoning kopen?

Een eigen recreatiewoning kopen biedt heel veel voordelen. Vandaag de dag hebben we het allemaal druk en hebben we vaak een volle agenda. Dan is het heerlijk om in het weekend lekker te ontspannen in uw eigen recreatiewoning. Maar ook een mid-week of een langere periode behoort natuurlijk tot de mogelijkheden.

Bekijk alle recreatiewoningen

Recreatiewoning te koop

aan het strand, in een natuurgebied, aan open vaarwater of in het bos.

Bij Vakantiemakelaar is het mogelijk! Vakantiemakelaar is specialist als het gaat om onroerend goed voor recreatief gebruik.

Van je eigen recreatiewoning kun je natuurlijk zelf genieten maar wij helpen ook als het gaat om een recreatiewoning aankopen voor de verhuur. Het verhuren van je recreatiewoning levert vaak interessante verhuuropbrengsten op. Daarbij zijn er ook financieringsmogelijkheden als het gaat om een recreatiewoning kopen. Dit samen maakt vaak dat je zelf voor niets kunt verblijven in jouw recreatiewoning.

Vakantiemakelaar heeft voor elke wens een unieke recreatiewoning te koop.

Recreatiewoning te koop, bekijk alle woningen

LET OP!
Je gebruikt Internet Explorer 11 of ouder.

Dit zijn sterk verouderde browsers.
Vakantiemakelaar.nl maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door deze sterk verouderde browsers.
Daarnaast zijn er verhoogde veiligheidsrisico’s omdat er geen veiligheidsupdates voor deze browsers worden uitgegeven.
Microsoft Edge is bijvoorbeeld een uitstekende vervanger van Internet Explorer.

Om Vakantiemakelaar.nl goed te kunnen bekijken adviseren wij één van onderstaande browsers, deze kunt u gratis downloaden:

Met vriendelijke groet,
Het team van Vakantiemakelaar

Tel: 088-184 55 55
Mail: sales@vakantiemakelaar.nl