Neem contact op met ons van Vakantiemakelaar

Over ons

Over Vakantiemakelaar

Vakantiemakelaar begeleidt al sinds 2007 mensen naar hun ideale vakantiewoning. Die ervaring zorgt ervoor dat we de markt door-en-door kennen, zodat we geen dingen beloven die we niet waar kunnen maken.

Bij Vakantiemakelaar houden wij het graag realistisch. We houden niet van rare fratsen of gouden bergen, wel van degelijk advies en prettige samenwerking. We hebben elk huis dat we verkopen met eigen ogen gezien, en alle mensen met wie we werken hebben we persoonlijk de hand geschud.

Realistisch & betrouwbaar

Bij Vakantiemakelaar zijn we realistisch. Op internet lees je soms dat je wel 15% rendement uit je investering in een vakantiewoning kunt halen. Wij beloven geen gouden bergen, wel een realistisch rendement. Als je je nieuwe vakantiewoning het merendeel van het jaar verhuurt, dan zijn er prima mogelijkheden om een rendement van ongeveer 5% te realiseren. Niet steenrijk, wel een degelijke investering.

De mensen van Vakantiemakelaar

We werken met ons team van vaste mensen. Als je een vakantiewoning koopt of verkoopt via Vakantiemakelaar, dan is een van de volgende mensen degene die je begeleidt en adviseert in het proces.

Portret Aad Rekelhof Aad Rekelhof Algemeen manager

“Geschikt woningaanbod creëren wat aansluit bij de markt om vervolgens te mogen adviseren aan kandidaat kopers is misschien wel het leukste werk wat er bestaat. Ik kan dagelijks mijn creativiteit en enthousiasme gebruiken! Door te werken in een team, gedreven door plezier en resultaat, kan ik iedere dag fluitend naar mijn werk.”

Portret Paul Hogerwerf Paul Hogerwerf Operationeel

“Ervoor zorgen dat ons aanbod continu verrassend is en blijft voor onze vier doelgroepen. Hierdoor wil ik dagelijks in contact komen met de juiste klanten, die ik graag van A tot Z wil begeleiden om een betrouwbare investering te gaan doen bij ons.”

Portret Sebastiaan van den Berg Sebastiaan van den Berg Marketing

“Wat is er leuker dan iemands (vakantiewoning)droom waarmaken? Samen met een gezellig en hecht team zijn wij hier iedere dag druk mee. Nieuwe kennis opdoen, belangrijke beslissingen nemen en een kleine dosis gezonde stress houden mij scherp en gedreven.”

Portret Timo Kas Timo Kas Verkoopadviseur binnendienst

“Met een hecht team en een goede open werksfeer staan we bij Vakantiemakelaar garant voor een plezierige aan- of verkoop van uw woning. Een goede communicatie vind ik daarbij zeer belangrijk.”

Portret Karina Jaakke Karina Jaakke Operationeel

“De samenwerking met leuke collega’s, hard werken en gezelligheid. Variërende werkzaamheden op verschillende afdelingen is leuk voor de afwisseling en dat werkt erg motiverend, nooit is een dag hetzelfde!”

Priscilla Schaap Juridisch

“Elke dag de uitdaging aangaan om het juridisch jargon te vertalen naar duidelijke taal en het juridisch proces voor (ver)kopers inzichtelijk te maken. Samen met het team zorgen wij voor een snelle en duidelijke juridische afhandeling. Daar ben ik trots op!”

Ilse Bockweg Marketing (content)

“De inhoud van iedere woningpresentatie moet volledig aansluiten bij het desbetreffende object. De uitdaging is om na iedere content creatie trots te zijn op het resultaat. Het is fijn dat ik onderdeel mag zijn van een geweldig team, waarbij we met z’n allen hetzelfde doel voor ogen hebben.”

Mathijs de Haan Verkoopadviseur binnendienst

“Met mijn creativiteit en enthousiasme ga ik samen met jou op zoek naar een recreatiewoning die voldoet aan het plaatje dat je ons schetst. Het is elke keer weer leuk om te zien als dit is gelukt!”

Portret Michelle van Dijk Michelle van Dijk Administratief

“Succesvol ondernemen binnen een gezellig team waarbij ik mijn kennis kan inzetten om een belangrijke bijdrage te leveren in het geheel. Dat ik daarbij met mijn familie mag werken maakt het extra speciaal.”

Portret Jarno Smit Jarno Smit Juridisch (bestaande bouw)

“Werken in een hecht team met passie voor hun zaak. Als onderdeel van dit team verzorg ik de juridische afhandeling van een verkochte woning. Hierbij ga ik geen uitdaging uit de weg.”

Portret Frank de Groot Frank de Groot Adviseur

“Hoe gaaf is het om met een gemotiveerd team mensen blij te maken?
Met onze (markt)kennis dragen wij bij aan nieuwe innovatieve ontwikkelingen.
Door vraag en aanbod zo goed mogelijk bij elkaar te brengen creëren wij een ‘win-win’ voor alle partijen!”

Portret Sharon Langerhorst Sharon Langerhorst Verkoopadviseur buitendienst

“Voor iedereen is de perfecte vakantiewoning iets anders. Denk hierbij aan de ligging, type woning en natuurlijk het aankoopmotief. Ik ga samen met u hiernaar op zoek om uiteindelijk deze droom te verwezenlijken, het vinden van dé vakantiewoning. En dat is wat ik doe, met veel plezier!”

Marleen Kramer Verkoopadviseur buitendienst

“Wat mijn vak zo bijzonder maakt, is dat je met elkaar op zoek gaat naar het best passende plaatje voor de aankoop van een recreatiewoning.
Goed luisteren naar de wensen van de koper staat voor mij centraal. Wat is de motivatie van aankoop, de gewenste ligging en woningtype?
Dit alles gegoten in een jasje van een persoonlijke aanpak & eerlijk advies, maakt mijn job één van de leukste!”

Portret Christian Winkoop Christian van Winkoop Verkoopadviseur buitendienst

“Zowel koper als verkoper tevreden kunnen stellen bij het aan- en verkooptraject van hun recreatiewoning. Het is de kunst om de juiste verbindingen te kunnen leggen tussen wens, uitvoering en aanbod om zo ook voor de toekomstige eigenaren het plezier van de recreatiewoning te kunnen waarborgen.”

Jos Deken Verkoopadviseur buitendienst

“Mensen enthousiasmeren maakt samenwerken leuker! Persoonlijke eerlijkheid komt terug in mijn advies.”

Portret Jan de Wit Jan de Wit Verkoopadviseur buitendienst

“Prachtig om mensen te informeren over het hebben van een tweede woning in een mooie omgeving en hierbij is het ook nog een investering. Leuk contact hebben en dromen waarmaken is wat mij ook blij maakt. Mijn hobby is mijn werk!”

Eric Kruizinga Verkoopadviseur buitendienst

“Het is altijd weer leuk om een klant te enthousiasmeren, te informeren en te begeleiden in de aankoop van hun tweede woning die precies bij de wensen past. Door ons ruime aanbod en gedreven team kan dat ook heel goed.”

Portret Kees Heiwegen Kees Heiwegen Verkoopadviseur buitendienst

“Erg leuk om te zien hoe ik mensen iedere dag weer blij kan maken met een droomwoning. Ik heb met veel mensen nog contact en dan vertellen zij mij leuke verhalen over de woning. Dat geeft mij een goed gevoel en hier doe ik het voor!”

LET OP!
Je gebruikt Internet Explorer 11 of ouder.

Dit zijn sterk verouderde browsers.
Vakantiemakelaar.nl maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door deze sterk verouderde browsers.
Daarnaast zijn er verhoogde veiligheidsrisico’s omdat er geen veiligheidsupdates voor deze browsers worden uitgegeven.
Microsoft Edge is bijvoorbeeld een uitstekende vervanger van Internet Explorer.

Om Vakantiemakelaar.nl goed te kunnen bekijken adviseren wij één van onderstaande browsers, deze kunt u gratis downloaden:

Met vriendelijke groet,
Het team van Vakantiemakelaar

Tel: 088-184 55 55
Mail: sales@vakantiemakelaar.nl