Over ons

Over Vakantiemakelaar

Vakantiemakelaar begeleidt al sinds 2007 mensen naar hun ideale vakantiewoning. Die ervaring zorgt ervoor dat we de markt door-en-door kennen, zodat we geen dingen beloven die we niet waar kunnen maken.

Vakantiemakelaar is een familiebedrijf. We hebben onze naam hoog te houden. We houden niet van rare fratsen of gouden bergen, wel van degelijk advies en prettige samenwerking. We hebben elk huis dat we verkopen met eigen ogen gezien, en alle mensen met wie we werken hebben we persoonlijk de hand geschud.

Realistisch & betrouwbaar

Bij Vakantiemakelaar zijn we realistisch. Op internet lees je soms dat je wel 15% rendement uit je investering in een vakantiewoning kunt halen. Wij beloven geen gouden bergen, wel een realistisch rendement. Als je je nieuwe vakantiewoning het merendeel van het jaar verhuurt, dan zijn er prima mogelijkheden om een rendement van ongeveer 5% te realiseren. Niet steenrijk, wel een degelijke investering.

De mensen van Vakantiemakelaar

We werken met ons team van vaste mensen. Als je een vakantiewoning koopt of verkoopt via Vakantiemakelaar, dan is een van de volgende mensen degene die je begeleidt en adviseert in het proces.

Portret Frank de Groot Frank de Groot Algemeen directeur

“Hoe gaaf is het om met een gemotiveerd team mensen blij te maken?
Met onze (markt)kennis dragen wij bij aan nieuwe innovatieve ontwikkelingen.
Door vraag en aanbod zo goed mogelijk bij elkaar te brengen creëren wij een ‘win-win’ voor alle partijen!”

Portret Aad Rekelhof Aad Rekelhof Sales manager

“Geschikt woningaanbod creëren wat aansluit bij de markt om vervolgens te mogen adviseren aan kandidaat kopers is misschien wel het leukste werk wat er bestaat. Ik kan dagelijks mijn creativiteit en enthousiasme gebruiken! Door te werken in een team, gedreven door plezier en resultaat, kan ik iedere dag fluitend naar mijn werk.”

Portret Paul Hogerwerf Paul Hogerwerf Sales coördinator

“Ervoor zorgen dat ons aanbod continu verrassend is en blijft voor onze vier doelgroepen. Hierdoor wil ik dagelijks in contact komen met de juiste klanten, die ik graag wil enthousiasmeren om een betrouwbare investering te gaan doen bij ons.”

Portret Karina Jaakke Karina Jaakke Commercieel medewerker

“De samenwerking met leuke collega’s, hard werken en gezelligheid. Variërende werkzaamheden op verschillende afdelingen is leuk voor de afwisseling en dat werkt erg motiverend, nooit is een dag hetzelfde!”

Ellen Tillemans Productie manager

“Zelfontwikkeling en doelgericht te werk gaan vind ik belangrijk en ik heb een brede interesse in de woningmarkt. Verder word ik blij van de goede sfeer op kantoor, we zijn echt een team! Ik sluit de dag met een goed gevoel af wanneer ik het gevoel heb nuttig te zijn geweest.”

Portret Sandy de Groot Sandy de Groot Marketing (offline)

“Een product op haar best presenteren en via de juiste kanalen onder de aandacht brengen zijn voor mij de leukste facetten van het totale verkooptraject. De sfeer binnen het team is uiteindelijk bepalend voor het plezier waarmee je naar kantoor gaat. Dat zit hier wel goed!”

Portret Sebastiaan van den Berg Sebastiaan van den Berg Marketing (online)

“Wat is er leuker dan iemands (vakantiewoning)droom waarmaken? Samen met een gezellig en hecht team zijn wij hier iedere dag druk mee. Nieuwe kennis opdoen, belangrijke beslissingen nemen en een kleine dosis gezonde stress houden mij scherp en gedreven.”

Portret Timo Kas Timo Kas Sales coördinator

“Met een hecht team en een goede open werksfeer staan we bij Vakantiemakelaar garant voor een plezierige aan- of verkoop van uw woning. Een goede communicatie vind ik daarbij zeer belangrijk.”

Portret Michelle van Dijk Michelle van Dijk Juridisch medewerker

“Succesvol ondernemen binnen een gezellig team waarbij ik mijn financiële en juridische kennis kan inzetten om een belangrijke bijdrage te leveren in het geheel. Dat ik daarbij met mijn familie mag werken maakt het extra speciaal.”

Portret Jarno Smit Jarno Smit Juridisch medewerker

“Werken in een hecht team met passie voor hun zaak. Als onderdeel van dit team verzorg ik de juridische afhandeling van een verkochte woning. Hierbij ga ik geen uitdaging uit de weg.”

Portret Sharon Langerhorst Sharon Langerhorst Verkoopadviseur

“Voor iedereen is de perfecte vakantiewoning iets anders. Denk hierbij aan de ligging, type woning en natuurlijk het aankoopmotief. Ik ga samen met u hiernaar op zoek om uiteindelijk deze droom te verwezenlijken, het vinden van dé vakantiewoning. En dat is wat ik doe, met veel plezier!”

Portret Christian Winkoop Christian van Winkoop Verkoopadviseur

“Zowel koper als verkoper tevreden kunnen stellen bij het aan- en verkooptraject van hun recreatiewoning. Het is de kunst om de juiste verbindingen te kunnen leggen tussen wens, uitvoering en aanbod om zo ook voor de toekomstige eigenaren het plezier van de recreatiewoning te kunnen waarborgen.”

Portret Ruud Hogenboom Ruud Hogenboom Verkoopadviseur

“Het leukste van alles vind ik de mensen informeren over iets wat mijn passie is, het hebben van een tweede woning. Heerlijk recreëren en tot rust komen op een plek dat jouw eigendom is. Prachtig toch?”

Portret Jos Deken Jos Deken Verkoopadviseur

“Mensen enthousiasmeren maakt samenwerken leuker! Persoonlijke eerlijkheid komt terug in mijn advies.”

Portret Markus Vijn Markus Vijn Verkoopadviseur

“Het is voor mij iedere dag weer inspirerend om nieuwe mensen te ontmoeten. Er ligt altijd een kans om de wensen en ideeën van mensen aan te laten sluiten, bij de mogelijkheden van mijn projecten. Als wensen en mogelijkheden samenkomen, geeft dat een enorm goed gevoel.”

Portret Frits Struijk Frits Struijk Verkoopadviseur

“Voldoening hebben in het blij maken van andere mensen met mijn ervaring en expertise in het onroerend goed in algemene zin en in het bijzonder in de recreatieve sfeer. Het samenwerken met en het aansturen van mijn collega’s om samen succesvol iets voor elkaar te krijgen.”

Portret Jan de Wit Jan de Wit Verkoopadviseur

“Prachtig om mensen te informeren over het hebben van een tweede woning in een mooie omgeving en hierbij is het ook nog een investering. Leuk contact hebben en dromen waarmaken is wat mij ook blij maakt. Mijn hobby is mijn werk!”

Portret Hester Tadema Hester Tadema Verkoopadviseur

“Het vinden van de juiste woning voor de klant. Dit maakt het heel divers, want is dat voor de een het hoogst mogelijke rendement en puur financieel gedreven, voor de ander is dat het stille, rustige plekje zoeken om heerlijk zelf te kunnen recreëren.”

Eric Kruizinga Verkoopadviseur

“Het is altijd weer leuk om een klant te enthousiasmeren, te informeren en te begeleiden in de aankoop van hun tweede woning die precies bij de wensen past. Door ons ruime aanbod en gedreven team kan dat ook heel goed.”

Portret Kees Heiwegen Kees Heiwegen Verkoopadviseur

“Erg leuk om te zien hoe ik mensen iedere dag weer blij kan maken met een droomwoning. Ik heb met veel mensen nog contact en dan vertellen zij mij leuke verhalen over de woning. Dat geeft mij een goed gevoel en hier doe ik het voor!”