Parc de Maasmeren

Vrijstaande recreatiewoningen aan de Maas

  • 22 objecten
  • 128 tot 164m2
  • 6-persoons vrijstaande woningen
  • Zorgeloos verhuren

Wil je meer informatie over dit project?

Download de brochure voor o.a. een overzicht met de huuropbrengsten en vaste lasten!

Open Dag

zaterdag 13 juli, 10:00 uur - 15:00 uur

Op zaterdag 13 juli 2024 organiseren wij een Open Dag van 10:00 tot 15:00 op Parc de Maasmeren. Je bent van harte welkom om het park te bekijken. Daarnaast is er uiteraard ruimte en tijd om al je vragen aan de verkoopadviseur te stellen. Schrijf je in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Adres: Zandstraat 8, 5331 PG Kerkdriel

Parc de Maasmeren

Zandstraat 8, Kerkdriel

  • 23 vrijstaande recreatiewoningen aan de Maas
  • Compleet ingericht geleverd en een hoogwaardige bouwwijze
  • Verhuur verplicht met 90 dagen eigen gebruik
  • Aantoonbaar interessant netto rendement door huidige verhuur van bestaande woningen

Op deze unieke locatie aan de Maas wordt een kleinschalig park met in totaal 23 vrijstaande recreatiewoningen gerealiseerd: Parc de Maasmeren. In de eerste fase worden 14 recreatiewoningen (6-pers.) gerealiseerd, die allemaal bij of nabij het water zijn gelegen. De woningen worden compleet ingericht opgeleverd.

Wil je investeren in een recreatiewoning? Om te verhuren of te verhuren in combinatie met eigen gebruik? Dan is dit een buitenkans. Want deze locatie en de omgeving bieden alle mogelijkheden voor een ontspannen verblijf. En dat op slechts 14 kilometer van hartje Den Bosch én met een directe vaarverbinding naar de Maas! Kortom: een prachtig decor om huurders in te verwelkomen of met het gezin in te ontspannen.

Planning
Parc de Maasmeren wordt ontwikkeld in 2 fases waarbij in totaal 23 recreatiewoningen worden gerealiseerd. De eerste fase bestaat uit 9 stenen woningen, die reeds in juni 2022 opgeleverd zijn en in de verhuur zijn gegaan. De overige veertien woningen zullen naar verwachting in Q4 2024 worden opgeleverd.

Omgeving
De woningen kijken uit over uitgegraven zandplassen met helder water. De locatie biedt watersporters een breed aanbod aan recreatiemogelijkheden. In het bezit van een boot? Dan zijn er mogelijkheden om een ligbox te huren van waaruit de Maas kan worden bevaren. Kortom: recreatiemogelijkheden te over! Meer zin in een dagje relaxen? Op het strand met ligweide of op eigen terras is het prima toeven op een stralende zomerdag. Of geniet op het terras van restaurant Brandend Zand, gelegen bij Parc de Maasmeren.

Park video

Plattegrond

Park locatie

Zandstraat 8, 5331 PG Kerkdriel

Parkfoto's

LET OP!
Je gebruikt Internet Explorer 11 of ouder.

Dit zijn sterk verouderde browsers.
Vakantiemakelaar.nl maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door deze sterk verouderde browsers.
Daarnaast zijn er verhoogde veiligheidsrisico’s omdat er geen veiligheidsupdates voor deze browsers worden uitgegeven.
Microsoft Edge is bijvoorbeeld een uitstekende vervanger van Internet Explorer.

Om Vakantiemakelaar.nl goed te kunnen bekijken adviseren wij één van onderstaande browsers, deze kunt u gratis downloaden:

Met vriendelijke groet,
Het team van Vakantiemakelaar

Tel: 088-184 55 55
Mail: sales@vakantiemakelaar.nl