Landal Landgoed Bourtange Magazine – Volume 02 2024

Geplaatst met categorie:
De (lente)editie van het Bourtange Magazine is nu ook digitaal te lezen.

In deze editie stap je terug in de tijd en ontdek je de wortels van het pittoreske Bourtange. Maak je klaar voor een reis door de tijd en ontdek de basis van Bourtange. Een indrukwekkend stukje geschiedenis! 

Verder ontdek je in dit magazine een overvloed aan culturele ervaringen in Sellingen en de omliggende regio. Uiteraard speciaal afgestemd op het lenteseizoen. Van een spannende vollemaanwandeling tot een unieke voorjaarsmarkt, dit laat maar weer zien hoe veelzijdig deze omgeving is. 

Benieuwd naar nog maar lente-uitjes tijdens jouw bezoek aan Landal Landgoed Bourtange? Vervelen hoef je je hier niet! Blader snel door het blad en ontdek de top 10 trendy activiteiten van dit seizoen. Tip: erg leuk om te combineren met een bezoekje aan onze Open Dag.

Landal Landgoed Bourtange

Open Dag

zaterdag 20 juli , 11:00uur – 16:00uur

Bekijk open dag

LET OP!
Je gebruikt Internet Explorer 11 of ouder.

Dit zijn sterk verouderde browsers.
Vakantiemakelaar.nl maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door deze sterk verouderde browsers.
Daarnaast zijn er verhoogde veiligheidsrisico’s omdat er geen veiligheidsupdates voor deze browsers worden uitgegeven.
Microsoft Edge is bijvoorbeeld een uitstekende vervanger van Internet Explorer.

Om Vakantiemakelaar.nl goed te kunnen bekijken adviseren wij één van onderstaande browsers, deze kunt u gratis downloaden:

Met vriendelijke groet,
Het team van Vakantiemakelaar

Tel: 088-184 55 55
Mail: sales@vakantiemakelaar.nl