Klein Vink

Puur genieten in de Limburgse natuur

  • 33 objecten
  • 28 tot 70m2
  • 2- en 6-persoons lodges
  • Een plek waar je welkom bent

Wil je meer informatie over dit project?

Download de brochure voor o.a. een overzicht met de huuropbrengsten en vaste lasten!

Klein Vink

Klein Vink 4, Arcen

  • Gemoedelijk wellnesspark in de prachtige natuur
  • Op een unieke plek in het Limburgse Arcen
  • Direct aan of dicht bij het water
  • Gasloos en voorzien van zonnepanelen en airco

Op een unieke plek in het Limburgse Arcen vind je vakantiepark Klein Vink. In de buurt van Venlo en op slechts enkele kilometers van de Duitse grens is dit park de ideale bestemming voor gezinnen en stellen. Een park dat staat voor ontspanning en welzijn, met het Thermaalbad Arcen als ultiem rustpunt voor haar gasten. Naast alle rust is er ook plaats voor avontuur door de indrukwekkende natuur van de omgeving en de vele diverse faciliteiten op het park.

Nieuwe uitbreiding in ontwikkeling
Roompot realiseert 33 vrijstaande lodges aan de zwemplas op Klein Vink. De 2- en 6-persoons lodges zijn verdeeld over drie verschillende types en staan op kavels eigen grond. De kavels liggen dicht bij het water, waarvan sommige zelfs direct aan het water. De architectuur is geïnspireerd op de Scandinavische stijl; modern, kleurrijk en speels. Met het oog op de toekomst worden de lodges duurzaam gebouwd en onder andere voorzien van zonnepanelen en toekomstbestendige installatietechnologie.

Vrijstaande lodges in een wellness omgeving
Alles is veranderlijk, behalve de geografische ligging van uw beleggingsobject. Investeerders in recreatief vastgoed weten hoe belangrijk de locatie is. Niet voor niets strijkt Roompot neer op de mooiste plekken in Europa. Met de ontwikkeling op Klein Vink, heb je nu de kans om een vrijstaande lodge aan te kopen in het zonnige zuiden van Nederland. Dat dit een toplocatie is, bewijzen de positieve beoordelingen van de nationale en internationale gasten die Klein Vink én Thermaalbad Arcen al jaren bezoeken.

Duurzaam? Natuurlijk!
Bij de ontwikkeling en inrichting van de woningen op Klein Vink wordt zoveel mogelijk gebruikgemaakt van natuurlijke, gerecyclede of geupcyclede materialen. Zo draagt het park haar steentje bij aan een mooie toekomst. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van een herkenbare, hedendaagse interieurstijl die bedraagt aan een betere gastbeleving. Het maakt het boekingsproces voor de gast makkelijker én zorgt voor een hogere tevredenheid tijdens zijn verblijf. Dé ingrediënten voor een positieve review en gasten die keer op keer terugkomen. En dus een mooi rendement voor jou als koper.

Verhuur en beheer
Zorgeloos verhuren? Bij Roompot zit je goed. Veruit de meeste eigenaren verhuren hun vakantiewoning gedeeltelijk of geheel aan gasten. Hierbij komt de deskundige ondersteuning van Roompot goed van pas. In termen van bezetting, huurprijs en onderhoud haal je zo het maximaal mogelijke uit jouw investering. Ontdek vandaag nog de diverse recreatiewoningen op Klein Vink en laat je informeren naar alle mogelijkheden.

Plattegrond

Park locatie

Klein Vink 4, 5944 EX Arcen

Parkfoto's

LET OP!
Je gebruikt Internet Explorer 11 of ouder.

Dit zijn sterk verouderde browsers.
Vakantiemakelaar.nl maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door deze sterk verouderde browsers.
Daarnaast zijn er verhoogde veiligheidsrisico’s omdat er geen veiligheidsupdates voor deze browsers worden uitgegeven.
Microsoft Edge is bijvoorbeeld een uitstekende vervanger van Internet Explorer.

Om Vakantiemakelaar.nl goed te kunnen bekijken adviseren wij één van onderstaande browsers, deze kunt u gratis downloaden:

Met vriendelijke groet,
Het team van Vakantiemakelaar

Tel: 088-184 55 55
Mail: sales@vakantiemakelaar.nl