Nieuws

Sprengerheide
Evenement

Landal Sprengerheide: Kopersweekend

Afgelopen weekend hebben wij een prachtige mijlpaal bereikt voor het project Landal Sprengerheide. Op vrijdag 23 en zaterdag 24 februari hebben wij de kopers de mogelijkheid geboden om de voortgang van het project te bekijken en de modelwoning te bezichtigen.

Landal Olde Kottink
Project

Landal Olde Kottink: Planning en laatste woningen

Landal Olde Kottink ligt tegen een Natura 2000-gebied aan de rivier de Dinkel. Wie hier rondwandelt, ziet oude eikenbomen, eindeloos veel groen en een rivier met speelstrandje. Een magisch plekje en een schitterende investering. Wij praten je graag bij over de laatste ontwikkelingen van dit project.

Box 3
Nieuws

Nieuw box 3-stelsel: tweede woning anders belast

Het ministerie van Financiën is druk bezig met het nieuwe stelsel voor het belasten van vermogen. Na input van burgers en belangenorganisaties doet het meerdere aanpassingen aan het beoogde nieuwe box 3-stelsel, dat op 1 januari 2027 moet ingaan. En dit is goed nieuws voor beleggers in vakantiewoningen!

Type Hertogin
Project

Landal Landgoed Bourtange: Nieuw woningtype

Wij mogen nu het gloednieuwe woningtype “Type Hertogin” met jullie delen! Deze terrasvilla belooft een luxe-ervaring voor 4 personen met alle moderne voorzieningen die je maar kunt wensen.

Vastgoed
Nieuws

Bruisende groeikansen in de recreatieve vastgoedsector in 2024

2023 was een jaar vol uitdagingen en blijft de gemoederen bezighouden. Nu is het tijd voor een vernieuwde kijk. We richten ons dit jaar op vernieuwende kansen. Wat heeft 2024 voor ons in petto?

2023
Nieuws

Onze succesverhalen van 2023

Wij hebben enorm veel zin in 2024 en kijken ernaar uit jullie zo goed mogelijk te blijven adviseren en wellicht zelfs te helpen aan de vakantiewoning van jouw dromen. Voordat we ons volledig focussen op 2024, blikken we graag samen met jullie even terug op het afgelopen jaar.

Landal Aelderholt
Project

Landal Aelderholt: Succesvolle oplevering & start verhuur

De uitbreiding op vakantiepark Landal Aelderholt bewijst nu al een groot succes te zijn. Fase 1 & 2 zijn namelijk succesvol opgeleverd! Deze woningen zijn inmiddels ook gelijk in de verhuur gegaan. Een prachtige afsluiting van het jaar voor dit populaire vakantiepark.

Bourtange Magazine
Project

Landal Landgoed Bourtange Magazine – Volume 02

De tweede editie van het Bourtange Magazine is uit! In deze editie lees je o.a. over culturele activiteiten in de omgeving, de rustgevende natuur, de lokale dieren, tips voor de leukste herfst uitjes en diverse interviews.

Recreatief vastgoed
Nieuws

Recreatiewoningenmarkt in Nederland in 2023

Nederland, met zijn groeiende populariteit als vakantiebestemming, trekt niet alleen binnenlandse en buitenlandse toeristen aan. Ook investeerders laten hun oog vallen op recreatiewoningen.

Klein Vink
Project

Nieuw project: Klein Vink

Maak kennis met ons gloednieuwe project Klein Vink. Je vindt dit unieke park in het Limburgse Arcen. Roompot realiseert hier 33 vrijstaande lodges aan de zwemplas. De meeste lodges staan al op hun plek en de eerste gasten worden komend voorjaar verwelkomd.

Landal De Wedderplassen
Project

Nieuw project: Landal De Wedderplassen

Dit kleinschalige park verrijst tussen groen en water. Een plek waar je kunt ontspannen op jouw eigen aanlegsteiger direct aan het water. Waar je je hoofd leeg kunt maken op het water. En waar de natuur nog ongerept is.

Recreatiewoning kopen
Tips en advies

De perfecte recreatiewoning voor jou: Hoe kies je die?

Zoveel woningen. Diverse parken. Vele locaties. Met ieder wat moois. Help…! Hoe kies je nu de juiste recreatiewoning die het beste bij jouw wensen past? Haal even rustig adem, want dit artikel is jouw ultieme gids voor het vinden van jouw perfecte plekje.

LET OP!
Je gebruikt Internet Explorer 11 of ouder.

Dit zijn sterk verouderde browsers.
Vakantiemakelaar.nl maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door deze sterk verouderde browsers.
Daarnaast zijn er verhoogde veiligheidsrisico’s omdat er geen veiligheidsupdates voor deze browsers worden uitgegeven.
Microsoft Edge is bijvoorbeeld een uitstekende vervanger van Internet Explorer.

Om Vakantiemakelaar.nl goed te kunnen bekijken adviseren wij één van onderstaande browsers, deze kunt u gratis downloaden:

Met vriendelijke groet,
Het team van Vakantiemakelaar

Tel: 088-184 55 55
Mail: sales@vakantiemakelaar.nl