Nieuws

Bourtange Magazine
Project

Landal Landgoed Bourtange Magazine – Volume 02 2024

De (lente)editie van het Landal Landgoed Bourtange magazine staat voor je klaar. Boordevol verhalen, activiteiten en handige tips! Graag laten we je kennismaken met het mooie leven in en rondom Landal Landgoed Bourtange.

Klein Vink
Project

Klein Vink: Alle woningen zijn geplaatst

Recent nieuws brengt opwinding naar Klein Vink – meer dan de helft van de 33 vrijstaande lodges aan de zwemplas is al verkocht! Klein Vink is dé plek waar natuur, cultuur en plezier samenkomen, waardoor het een onvergetelijke ervaring biedt voor investeerders en gasten.

Landal De Wedderplassen
Project

Landal De Wedderplassen: Start verhuur nadert

Stel je voor: een vakantiepark waar de rust van de natuur samensmelt met het comfort van moderne voorzieningen. Dat is precies wat je kunt verwachten bij Landal De Wedderplassen, een gloednieuw vakantiepark gelegen in het betoverende Westerwolde, vlakbij de grens met Duitsland.

Landal Landgoed Bourtange
Project

Landal Landgoed Bourtange: Vooruitblik op Zomerplezier

Ben jij op zoek naar een lucratieve investeringsmogelijkheid in recreatief vastgoed? Zoek niet verder! Landal Landgoed Bourtange verwelkomt investeerders met open armen voor een kansrijke zomerseizoen.

Lente
Tips en advies

Waarom deze lente investeren in een recreatiewoning?

De lente is in volle bloei en het is tijd om te overwegen waar jij deze prachtige tijd van het jaar wilt investeren. Denk je aan zonnige bestemmingen, rustige plekjes om te ontspannen én een verstandige investering? Stap dan in de wereld van recreatief vastgoed en ontdek waarom het kopen van een bestaande recreatiewoning deze lente een keuze van onschatbare waarde is.

Landal Aelderholt
Project

Landal Aelderholt: Project succesvol verkocht!

Met de allerlaatste handtekening en de overhandiging van de sleutels afgelopen week, vieren we een vreugdevol moment. De uitbreiding van Landal Aelderholt met maar liefst 60 luxe, vrijstaande recreatiewoningen is nu volledig verkocht.

Landal Brabantse Wal
Project

Landal Brabantse Wal: Ontwikkeling in volle gang

Eind vorig jaar zijn de grondwerkzaamheden op het gloednieuwe Landal Brabantse Wal begonnen. Laatst zijn ook de eerste funderingen van de recreatiewoningen gestort. Maar dit is nog lang niet het enige nieuws betreft de ontwikkelingen van dit unieke project!

Bourtange Magazine
Project

Landal Landgoed Bourtange Magazine – Volume 01 2024

De eerste editie van 2024 van het Bourtange Magazine staat klaar. In dit magazine laten we je kennis maken met het mooie leven wat Landal Landgoed Bourtange en omgeving te bieden heeft, waar je het echte en authentieke van Sellingen en Vesting Bourtange kunt ontdekken. Lees je mee?

Sprengerheide
Evenement

Landal Sprengerheide: Kopersweekend

Afgelopen weekend hebben wij een prachtige mijlpaal bereikt voor het project Landal Sprengerheide. Op vrijdag 23 en zaterdag 24 februari hebben wij de kopers de mogelijkheid geboden om de voortgang van het project te bekijken en de modelwoning te bezichtigen.

Landal Olde Kottink
Project

Landal Olde Kottink: Planning en laatste woningen

Landal Olde Kottink ligt tegen een Natura 2000-gebied aan de rivier de Dinkel. Wie hier rondwandelt, ziet oude eikenbomen, eindeloos veel groen en een rivier met speelstrandje. Een magisch plekje en een schitterende investering. Wij praten je graag bij over de laatste ontwikkelingen van dit project.

Box 3
Nieuws

Nieuw box 3-stelsel: tweede woning anders belast

Het ministerie van Financiën is druk bezig met het nieuwe stelsel voor het belasten van vermogen. Na input van burgers en belangenorganisaties doet het meerdere aanpassingen aan het beoogde nieuwe box 3-stelsel, dat op 1 januari 2027 moet ingaan. En dit is goed nieuws voor beleggers in vakantiewoningen!

Type Hertogin
Project

Landal Landgoed Bourtange: Nieuw woningtype

Wij mogen nu het gloednieuwe woningtype “Type Hertogin” met jullie delen! Deze terrasvilla belooft een luxe-ervaring voor 4 personen met alle moderne voorzieningen die je maar kunt wensen.

LET OP!
Je gebruikt Internet Explorer 11 of ouder.

Dit zijn sterk verouderde browsers.
Vakantiemakelaar.nl maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door deze sterk verouderde browsers.
Daarnaast zijn er verhoogde veiligheidsrisico’s omdat er geen veiligheidsupdates voor deze browsers worden uitgegeven.
Microsoft Edge is bijvoorbeeld een uitstekende vervanger van Internet Explorer.

Om Vakantiemakelaar.nl goed te kunnen bekijken adviseren wij één van onderstaande browsers, deze kunt u gratis downloaden:

Met vriendelijke groet,
Het team van Vakantiemakelaar

Tel: 088-184 55 55
Mail: sales@vakantiemakelaar.nl