Landal Landgoed Bourtange

Recreëren in een onontdekt stukje Nederland

  • 158 objecten
  • 334 tot 547m2
  • 2-8 pers vrijstaande recreatiewoningen
Woning reserveren op Landal Landgoed Bourtange

Er zijn nog 24 van de 87 woningen beschikbaar

Reserveer je kavel

Wil je meer informatie over dit project?

Download de brochure voor o.a. een overzicht met de huuropbrengsten en vaste lasten!

Landal Landgoed Bourtange

Beetserweg 6, Sellingen

  • 158 luxe lodges en villa’s met adembenemende uitzichten
  • Energiezuinige woningen geschikt voor 2, 4, 6 of 8 personen
  • Turn-key oplevering, compleet ingericht en gestyled, klaar voor de verhuur (via Landal)
  • Direct vast rendement: 6% netto gedurende 5 jaar! Dit geldt voor alle reeds geproduceerde woningen!

Een onontdekt stukje Nederland, dat kun je ook wel zeggen van Landgoed Bourtange. Van dit unieke dorp heb je vast wel eens gehoord, maar heb je enig idee wat deze omgeving je allemaal te bieden heeft? Denk aan eindeloos mooie vergezichten, bossen, plassen, vennen en het heidegebied. Je haalt er je hart op terwijl je op je fiets, sup, kano of met de benenwagen geniet van de rijkdom van dit adembenemende stukje van het land. 

Bij het ontdekken van Landgoed Bourtange is de kans groot dat je er helemaal weg van bent. Je komt hier compleet tot rust in een omgeving die klasse en allure uitstraalt. Privacy is gegarandeerd in je eigen kwalitatief hoogwaardige vakantievilla die van alle gemakken voorzien is.

Faciliteiten

Voor zowel jonge als oude waterratten vind je het openluchtzwembad De Barkhoorn pal naast de entree van het park. Dit zwembad is voorzien van een wedstrijdbad met duikplanken, een speciaal bad voor peuters en kinderen en een avontuurlijk, recreatief bad met glijbanen. Liever naar een subtropisch zwembad? De Barlage ligt op slechts 7 km afstand. Daar plons je binnen enkele minuten een stroomversnelling of whirlpool in. Het blijft niet bij enkel zwembaden, want Landgoed Bourtange beschikt ook nog over uitgebreide bowlingbanen. En uiteraard is daar de gelegenheid voor een hapje en drankje uit de naastgelegen bar. 

Kids Dome

Ook voor kinderen valt hier meer dan genoeg te beleven. Met de bijzondere vormgeving van vesting Bourtange als inspiratie voor de binnenspeeltuin zijn de kids hier namelijk niet weg te slaan! De diverse speelzones zorgen voor urenlang vermaak. Hier kunnen ze o.a. bal-kanonnen schieten en (indoor) klimmen.

Nog dichter bij de natuur

Dankzij de samenwerking tussen Landal en ‘Stoer bij de boer’ is er nóg meer te beleven bij Landgoed Bourtange. Heb jij ooit wel eens met een alpaca of een ezel gewandeld? Dit is je kans. Zo ontdek je nog meer van al het groen in de omgeving. Er is zelfs een kinderboerderij waar kinderen de dieren kunnen verzorgen en spelenderwijs leren over wat een boerderij allemaal te bieden heeft.

Verhuur, rendement en eigen gebruik

De verhuur van de recreatiewoningen wordt exclusief geregeld door Landal GreenParks. Zelf hoef je nergens naar om te kijken, want zij verzorgen de volledige verhuur. Dit is niet alles, want Landal regelt ook het incasseren van de verhuurgelden, het verrekenen van de kosten namens de VvE en de uitbetaling van de huurgelden aan jou. Als woningeigenaar word je lid van de VvE. Investeren in een recreatiewoning bij Landal GreenParks is kiezen voor hoge kwaliteit, een betrouwbare huurpartner en een goede bezettingsgraad. Dit blijkt ook uit het het fantastische rendement op lange termijn. 

Landal Landgoed Bourtange biedt je een aantrekkelijk alternatief voor bank sparen. Je hebt de keuze uit vast of variabel rendement op jouw investering. Het vaste rendement bedraagt maar liefst 6% netto gedurende 5 jaar!

Ben je toe aan rust en privacy in een omgeving die klasse en allure uitstraalt? In alle gevallen kun je onbeperkt eigen gebruik inboeken op last-minute basis (max. 48 uur voor aankomst). Kies je voor het variabel rendement? Dan heb je daarnaast recht op 90 dagen eigen gebruik per jaar (waarvan 4 weken in het hoogseizoen) i.c.m. last-minute basis! Neem vandaag nog contact op en wij praten je bij.

Park video

Plattegrond

Park locatie

Beetserweg 6, 9551 VE Sellingen

Parkfoto's

Nieuws

Bourtange Magazine
Project

Landal Landgoed Bourtange Magazine – Volume 02

De tweede editie van het Bourtange Magazine is uit! In deze editie lees je o.a. over culturele activiteiten in de omgeving, de rustgevende natuur, de lokale dieren, tips voor de leukste herfst uitjes en diverse interviews.

Bourtange Magazine
Project

Landal Landgoed Bourtange Magazine – Volume 01

Heb jij al door het Bourtange Magazine gebladerd? Dit magazine is speciaal ontwikkeld voor ons project Landal Landgoed Bourtange, en zal eens per kwartaal worden uitgegeven. In deze allereerste editie lees je o.a. over de rijke geschiedenis van het vestingdorpje Bourtange, de cultuur, tips over (zomer)uitjes en interviews met betrokkenen.

LET OP!
Je gebruikt Internet Explorer 11 of ouder.

Dit zijn sterk verouderde browsers.
Vakantiemakelaar.nl maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door deze sterk verouderde browsers.
Daarnaast zijn er verhoogde veiligheidsrisico’s omdat er geen veiligheidsupdates voor deze browsers worden uitgegeven.
Microsoft Edge is bijvoorbeeld een uitstekende vervanger van Internet Explorer.

Om Vakantiemakelaar.nl goed te kunnen bekijken adviseren wij één van onderstaande browsers, deze kunt u gratis downloaden:

Met vriendelijke groet,
Het team van Vakantiemakelaar

Tel: 088-184 55 55
Mail: sales@vakantiemakelaar.nl