Vista Maris

Luxe recreëren met uitzicht over de Oosterschelde

  • 20 objecten
  • 81 tot 89m2
  • Luxe appartementen aan de Oosterschelde
  • Investering met interessant rendement

Wil je meer informatie over dit project?

Download de brochure voor o.a. een overzicht met de huuropbrengsten en vaste lasten!

Vista Maris

Havenweg 8, Sint-Annaland

  • Splinternieuw project (slechts 20 objecten) op een prachtige locatie aan open vaarwater in Zeeland
  • 2 tot 8-persoons luxe appartementen en penthouses
  • Interessant rendement haalbaar uit verhuur
  • Volledig opgeleverd & verhuur gestart

Vista Maris is een uniek project in Sint Annaland op Tholen. Wie kan er nu zeggen dat zijn/haar living uitkijkt op de Oosterschelde? De verschillende appartementen die hier gerealiseerd zijn, bieden enerzijds een weids uitzicht over de Oosterschelde en anderzijds de knusse aanblik van de jachthaven. Vista Maris is gerealiseerd aan de jachthaven van Sint Annaland op het Zeeuwse eiland Tholen. De luxe appartementen liggen aan de havenkom en pal aan de Oosterschelde. Een heerlijke plek waar je echt even weg bent. De appartementen worden gekenmerkt door klasse en openheid. De living is zeer ruim en dat wordt versterkt door het uitzicht over de Oosterschelde.

Een fascinerende omgeving
Het pittoreske dorpje Sint Annaland heeft de nodige voorzieningen zoals winkels, een supermarkt, sportfaciliteiten en horecagelegenheden op loop- en fietsafstand.

De omgeving biedt veel mogelijkheden voor wandelaars fietsers en watersporters. In het achterland tref je een aantal bijzondere en geprezen natuurgebieden, zoals de Krabbenkreek, het Rammegors en de Slikken van de Heen.

Verhuurmogelijkheden en eigen gebruik
Een professionele verhuurorganisatie Welcome in Zeeland neemt je al het werk uit handen en zorgt ervoor dat jouw woning optimaal verhuurd wordt. Welcome in Zeeland werkt nauw samen met verschillende organisaties in de reisbranche, zowel nationaal als internationaal en is voortdurend op zoek naar een zo hoog mogelijke bezettingsgraad. Door continu te optimaliseren zorgen wij ervoor dat je een zo hoog mogelijk rendement uit jouw investering haalt. Je kunt overigens ook zelf 6 maanden per jaar gebruik maken van jouw woning. Zo profiteer je niet alleen van het rendement, maar ook van een heerlijke tijd in Zeeland.

Park video

Plattegrond

Park locatie

Havenweg 8, 4697RL Sint-Annaland

Parkfoto's

LET OP!
Je gebruikt Internet Explorer 11 of ouder.

Dit zijn sterk verouderde browsers.
Vakantiemakelaar.nl maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door deze sterk verouderde browsers.
Daarnaast zijn er verhoogde veiligheidsrisico’s omdat er geen veiligheidsupdates voor deze browsers worden uitgegeven.
Microsoft Edge is bijvoorbeeld een uitstekende vervanger van Internet Explorer.

Om Vakantiemakelaar.nl goed te kunnen bekijken adviseren wij één van onderstaande browsers, deze kunt u gratis downloaden:

Met vriendelijke groet,
Het team van Vakantiemakelaar

Tel: 088-184 55 55
Mail: sales@vakantiemakelaar.nl