Onze goede doelen

Naast onze zakelijke doelen, hadden we in 2019 ook het doel om minimaal 12 gezinnen blij te maken met een gratis vakantieweek op een park in Nederland. Dit deden wij in samenwerking met De Vakantiebank, die de gezinnen met een minimum inkomen voor ons selecteerde.

De reacties hierop zijn hartverwarmend geweest! Het was mooi om te zien dat de verschillende parkbeheerders ieder op hun eigen manier een bijdrage hebben geleverd in de vorm van een gratis diner in het restaurant of een welkomstpakket met een verrassing voor de kinderen.

In 2020/2021 is Vakantiemakelaar hoofdsponsor van het Amsterdamse Bosgolf evenement. Het evenement staat in het teken van een studie naar het ontstaan van Frontotemporale dementie (FTD). Veel mensen met deze ziekte zijn relatief jong, tussen de 40 en 60 jaar. Het is – na de ziekte van Alzheimer – de meest voorkomende dementie voor het 65e levensjaar.

Speciaal voor dit evenement wordt het Amsterdamse Bos één keer per jaar omgetoverd tot een 18-holes golfbaan. De dag eindigt met een veiling om extra geld op te halen voor het goede doel.

Samenwerkingen

Wil je doneren, heb je leuke ideeën en/of wil je samen met ons iets doen voor de mens? Laat het ons weten!

Vakantiemakelaar bepaalt per jaar waar zij een bijdrage aan doet om zo een steentje bij te dragen aan een mooiere samenleving.

Neem gerust contact met ons op en vraag naar Sebastiaan van den Berg.

LET OP!
Je gebruikt Internet Explorer 11 of ouder.

Dit zijn sterk verouderde browsers.
Vakantiemakelaar.nl maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door deze sterk verouderde browsers.
Daarnaast zijn er verhoogde veiligheidsrisico’s omdat er geen veiligheidsupdates voor deze browsers worden uitgegeven.
Microsoft Edge is bijvoorbeeld een uitstekende vervanger van Internet Explorer.

Om Vakantiemakelaar.nl goed te kunnen bekijken adviseren wij één van onderstaande browsers, deze kunt u gratis downloaden:

Met vriendelijke groet,
Het team van Vakantiemakelaar

Tel: 088-184 55 55
Mail: sales@vakantiemakelaar.nl