Landal Stroombroek

Unieke duurzame familieaccommodaties op een succesvol, bestaand park!

  • 21 objecten
  • 130 tot 195m2
  • 8-16 persoons luxe recreactiewoningen
  • Sfeer, comfort en met oog voor detail

Wil je meer informatie over dit project?

Download de brochure voor o.a. een overzicht met de huuropbrengsten en vaste lasten!

Landal Stroombroek

Landweerswal 2, Braamt

  • 21 unieke en duurzame 8 – 16-persoons familieacommodaties
  • Op een bestaand en succesvol Landal park met uitgebreide parkfaciliteiten
  • Verhuur en beheer door niemand minder dan Landal GreenParks
  • Realistisch variabel netto rendement van 6 – 6,8% per jaar
  • Vast rendement mogelijk: 6,5% netto gedurende 5 jaar! 

De eerste familieaccommodaties op het park

Welkom op Landal Stroombroek! Hier worden gloednieuwe familieaccommodaties in landelijke stijl gerealiseerd. Dit is een zeer gewilde toevoeging, want nu kunnen gezinnen eindelijk met hun hele familie van dit zeer uitgebreide park genieten. Dit belooft dan ook een hoge bezettingsgraad. Het aanbod is beperkt en de vraag is enorm, dus investeer nú en mis deze unieke kans niet.

De ontwikkeling is in volle gang

Dit is hét moment om in te springen, want er wordt flink doorgebouwd op het bestaande fundament van Landal Stroombroek. Dit betekent dus dat de eerste gasten binnenkort al kunnen genieten van zo’n prachtige familiewoning en jij als belegger binnen afzienbare tijd gaat renderen. Profiteer ook mee van de succesformule van Landal Stroombroek. De recreatiewoningen worden gebouwd door niemand minder dan Goossen Te Pas (onderdeel van Koninklijke VolkerWessels), dus kwaliteit is gegarandeerd. Uiteraard worden de woningen duurzaam, gasloos en energiezuinig gebouwd door toepassing van warmtepompen, vloerverwarming én zonnepanelen. Hierdoor zijn de familieaccommodaties voorbereid op de toekomst!

De omgeving en faciliteiten

Stoere oerbossen, Middeleeuwse dorpjes, mysterieuze kastelen en landerijen. Dat is de omgeving van Landal Stroombroek. Maar ook diverse steden zoals Doetinchem liggen in de buurt van dit bungalowpark in de Achterhoek, vlakbij de grens met Duitsland. Bij Landal Stroombroek ben je er echt even tussenuit. Het vakantiepark heeft een erg breed aanbod aan faciliteiten, waaronder wellness voorzieningen die gratis toegankelijk zijn. Ook het direct aan het park gelegen recreatiemeer trekt de interesse van vele gasten.

Verhuur, rendement en eigen gebruik

Landal GreenParks neemt voor een eigenaar de zorg voor verhuur volledig uit handen. Een eigenaar heeft 6 weken per jaar (inclusief last-minute eigen gebruik) de mogelijkheid om zelf gebruik te maken van de recreatiewoning. Op basis van onderbouwde prognoses en ervaringen kan een netto rendement van 6 – 6,8% per jaar worden gerealiseerd. Je hebt de keuze uit vast of variabel rendement op jouw investering. Het vaste rendement bedraagt maar liefst 6,5% netto gedurende 5 jaar!

Download dus snel de brochure en ontdek de aantrekkelijke investeringsmogelijkheden op dit park! Naast het aantrekkelijke rendement kan een eigenaar 6 weken per jaar zelf gebruik maken van zijn accommodatie.

Park video

Plattegrond

Park locatie

Landweerswal 2, 7047 CE Braamt

Parkfoto's

LET OP!
Je gebruikt Internet Explorer 11 of ouder.

Dit zijn sterk verouderde browsers.
Vakantiemakelaar.nl maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door deze sterk verouderde browsers.
Daarnaast zijn er verhoogde veiligheidsrisico’s omdat er geen veiligheidsupdates voor deze browsers worden uitgegeven.
Microsoft Edge is bijvoorbeeld een uitstekende vervanger van Internet Explorer.

Om Vakantiemakelaar.nl goed te kunnen bekijken adviseren wij één van onderstaande browsers, deze kunt u gratis downloaden:

Met vriendelijke groet,
Het team van Vakantiemakelaar

Tel: 088-184 55 55
Mail: sales@vakantiemakelaar.nl