Landal De Reeuwijkse Plassen

Het meest duurzame recreatiepark van Nederland

  • 283 huizen
  • 67 tot 277m2
  • 4-20 persoons objecten
  • Verhuur mogelijk, niet verplicht

09-11-2019 - Open huis

Kom zaterdag 9 november vrijblijvend naar het open huis op locatie en laat je informeren over dit project. Je bent van harte welkom tussen 11.00 en 16.00 uur. Overige dagen kun je op afspraak terecht.

Adres: Verlengde Breevaart 3, Reeuwijk

Landal Reeuwijkse Plassen

Verlengde Breevaart 3, Reeuwijk

  • Meest duurzame recreatiepark van Nederland (Green Key Gold gecertificeerd)
  • Luxe waterlodges- woningen en –villa’s met uitstekend rendement in waterrijke en groene omgeving
  • Luxe faciliteiten op het park

Landal De Reeuwijkse Plassen is een luxe recreatiepark voor mensen die op een duurzame manier willen genieten van de natuur, watersport, rust, de omgeving en van elkaar. Dat kan door als particulier een woning aan te kopen en deze voor eigen plezier het hele jaar door te gebruiken. Het andere uiterste is deze vorm van recreëren te beschouwen als een kansrijke manier om verantwoord te investeren tegen een uitstekend rendement. 

Het park telt totaal circa 283 waterlodges, -woningen en -villa’s met de privacy en voorzieningen om comfortabel te ontspannen in een groene en waterrijke omgeving. De waterwoningen en -villa’s zijn aan het water gelegen en diverse woningen beschikken over een eigen aanlegplaats om af te meren bij de woning. Vanuit het park is er een directe vaarverbinding met de Reeuwijkse Plassen, dus je vaart zo de plassen op.

Het park is Green Key Gold agecertificeerd en op dit moment het meest duurzame recreatiepark van Nederland. Landal de Reeuwijkse Plassen heeft haar eigen elektriciteitsnetwerk met een toestemming voor decentrale duurzame elektriciteitsopwekking, waarmee overcapaciteit benut kan worden. Daarnaast dragen vele andere maatregelen zoals warmtepompen, zonnepanelen, de toepassing van duurzame materialen (FSC hout en gerecycled teakhout) en de aanleg van rietoevers hieraan bij.

De faciliteiten op het park zijn luxe met onder andere een verwarmd zwembad, een natuurspeeltuin en speelzolder, een bijzondere koffiebar, een ambachtelijke ijssalon, restaurant, een vestiging van de Natuurwinkel én een uitgebreide verhuur van sup’s, boten, fietsen en kano’s. Het park zelf biedt dan ook volop mogelijkheden voor vermaak.

Plattegrond

Open park layout

Park locatie

Verlengde Breevaart 3, 2811 LR Reeuwijk

Parkfoto's