Landal De Reeuwijkse Plassen, Reeuwijk, Zuid-Holland, Type Bentwoud 6C | 6-persoons vrijstaande recreatiewoningen

v.a. 244350 v.o.n. excl. BTW

Je kunt nu investeren in een luxe en duurzame waterlodge met een uitstekend rendement, in een groene en waterrijke omgeving. De waterwoningen en -villa’s zijn aan het water gelegen en vanuit het park is een directe vaarverbinding met de Reeuwijkse Plassen. Bij de bouw is gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. Functionaliteit en kwaliteit gaan hand in hand met uitstraling, karakter en verantwoord produceren.

Er zijn twee interieurstijlen; ‘Sails Blues’ (comfort) en ‘Organic Chic’ (luxe). Deze stijlen zijn gebaseerd op wat de omgeving te bieden heeft. Het thema van de interieurs is tijdloos modern chique, waarbij de teakhouten meubels en warme kleuren zorgen voor een luxe en ontspannen sfeer in de woningen.

Bentwoud 6C is een ideaal gezinsverblijf uitgerust met drie slaapkamers en twee badkamers. De royale slaapkamer met badkamer op de begane grond biedt uitzicht op het water. De begane grond is breed toegankelijk. Er is een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Op de eerste verdieping vind je twee slaapkamers en een badkamer met ligbad en een douche in bad. Er is ook een extra toilet op de eerste verdieping. Per bouwnummer kun je kiezen voor een terras voorzien van terrastegels of van hardhout. Ook kun je er als extra optie voor kiezen om het terras te voorzien van een balustrade en/of een dakraam te laten plaatsen.

WhatsApp chat