Landal Parck Kaatsheuvel, Kaatsheuvel, Noord-Brabant, Type 4 persoons comfort geschakeld | 4-persoons geschakelde recreatiewoningen

v.a. 212500 v.o.n. excl. BTW

De perfecte basis voor een ontspannen vakantie: in de comfort recreatiewoningen vind je alle rust en ruimte om optimaal te kunnen genieten. Comfortabel ingericht voor het ultieme vakantiegevoel, met een goede strandaard inventaris. Anton Pieck diende als inspiratiebron voor het ontwerp van Parck Kaatheuvel, met als resultaat een romantische ‘droomarchitectuur’ in een eigentijds jasje. De woningen zijn – geheel in lijn met de visie van Landal GreenParks – duurzaam en Green Key uitgevoerd. Het interieur is hoogwaardig en zeer sfeervol en passend bij de omgeving. De Efteling en prachtige natuur liggen om de hoek.

De totale gebruiksoppervlakte van de woning is 70 m². De woonkamer is 28,5 m² groot, de eerste slaapkamer 12 m² en de tweede slaapkamer 8,5 m². De recreatiewoning heeft een grote schuifpui of openslaande deuren aan terraszijde. Het huis is comfortabel en volledig ingericht en heeft een afgestemd interieur. De keuken en het keukeninventaris zijn inclusief. De vakantiewoning is voorzien van kwalitatief hoogwaardig sanitair en is standaard voorzien van een kachel of open haard. Kortom: comfortabel genieten in het hart van een toeristische topregio!

WhatsApp chat