Panorama Park Gulperberg – nieuwbouw, Gulpen, Limburg, Type Panorama Colline | 4-persoons vrijstaande accommodaties

v.a. 179000 v.o.n. excl. BTW

Fase 4 op het succesvolle Panorama Park Gulperberg bevat een aantal zeer fraaie accommodaties van het type Colline met een schitterend uitzicht op het Limburgse landschap én een gegarandeerd rendement. Een zeer aantrekkelijk alternatief voor banksparen. Bovendien kun je er, gedurende twee weken buiten de schoolvakanties (en op last-minute basis), zelf ook van genieten. Verhuur van jouw accommodatie is verplicht en wordt verzorgd door het park. Je krijgt hierbij een gegarandeerd rendement van 6,5% netto voor 10 jaar óf 5,5% netto voor 15 jaar!

Zoals de naam al doet vermoeden, biedt de accommodatie panoramisch uitzicht over de groene omgeving en goudkleurige velden van het Limburgse Heuvelland. De accommodatie op eigen grond ligt aan de buitenrand van het park en heeft een heerlijke veranda op het zuiden. Het betreffen modulaire woningen van Adria uit 2018 met centrale verwarming.

Deze objecten hebben een woonoppervlakte van 51,3 m² en zijn uitgerust met een compleet nieuwe inventaris. De ruime woonkamer heeft grote raampartijen en een comfortabele zithoek met flatscreen tv. De open keuken beschikt onder andere over een combimagnetron en vaatwasser. Er is een ouderslaapkamer met twee boxspringbedden en een tweede slaapkamer met twee slaapplaatsen. De accommodatie heeft een badkamer met een douche, wastafel en toilet. Er is eigen parkeergelegenheid. Zie jij jezelf al als eigenaar van dit mooie rendementsobject?

WhatsApp chat