Parc Emslandermeer, Vlagtwedde, Groningen, Type Barlage Borg verlengd – Verlengde Heuvelweg nr. 11 | 6-persoons vrijstaande recreatiewoning

179000 k.k. BTW vrij

Dit is echt een unieke mogelijkheid om te genieten van rust en ruimte! Jouw eigen vrijstaande, verlengde boerderijwoning op het luxe Parc Emslandermeer, klinkt dat niet fantastisch? De woning heeft een zeer vrije ligging aan een uitstulping van het tweede binnenmeer en aan een doodlopende straat. De kavel van 482 m² is echt een plaatje om te zien. Er is een groot terras aan de achterzijde, omheind door een hek, en een royale steiger, bereikbaar via het terras. Parc Emslandermeer is een 5-sterren park met veel faciliteiten en een eigen golfbaan. Het park wordt omringd door weilanden, bospartijen, beekjes en korenvelden. Een heerlijke plek!

De boerderijwoning heeft een ruime woonkamer met houtkachel en openslaande terrasdeuren. Er is een fraaie open keuken met oven, vaatwasser en koelvriescombinatie. De woning heeft een inpandige berging met wasmachine, droger, magnetron en een extra koelkast. Er is een ruime slaapkamer beneden met badkamer ensuite. Op iedere slaapkamer in deze woning staat een tv. Ook is er beneden een apart toilet. Boven vind je twee ruime slaapkamers, een tweede badkamer en een apart toilet. Er is een externe berging én privé parkeergelegenheid voor minimaal 3 auto’s.

WhatsApp chat