Landal Esonstad, Anjum, Friesland, Type 8CK2 – nr. 210 | 8-persoons geschakelde kindvriendelijke recreatiewoning

247500 k.k. BTW vrij

Op zoek naar een ruim vakantiehuis in een waterrijke omgeving? Dan is deze woning misschien iets voor jou! De recreatiewoning heeft volop ruimte en comfort en is goed onderhouden. De 8-persoons hoekwoning is gebouwd in Oudfriese stijl en ligt op Landal Esonstad, een prachtig vakantiepark aan Nationaal Park Lauwersmeer in Anjum. Het park ligt aan de Waddenzee en vlak bij Dokkum. Dit park staat voor rust, kwaliteit en comfort. Landal Esonstad heeft een eigen jachthaven en een open vaarverbinding met het Lauwersmeer. Een ideale locatie voor de watersportliefhebber!

De recreatiewoning heeft een royale, lichte woonkamer met drie deuren naar de tuin. Er is een nette open keuken met onder andere een koelkast met vriesvak, combimagnetron en vaatwasser. De keuken inbouwapparatuur is van Pelgrim. Er is een apart toilet op de begane grond. Er is een vrijstaande berging en een wasmachine en droger zijn aanwezig. Verhuur is goed mogelijk via Landal GreenParks, maar niet verplicht.

De woning is erg kindvriendelijk: er zijn kinderbedden, een kinderkamer, binnen- en buitenspeelgoed en een omheinde tuin. Op de eerste en tweede verdieping vind je vier ruime slaapkamers. Eén slaapkamer biedt toegang tot het balkon met schitterend uitzicht over het water. Er is zowel op de eerste verdieping als op de tweede verdieping een badkamer. De badkamer op de eerste verdieping is voorzien van een douche, wastafel, toilet en ligbad en die op de tweede verdieping heeft een douche, wastafel en toilet. Is deze heerlijke woning in een waterrijke omgeving straks van jou?

WhatsApp chat