Nieuw project: Landal De Wedderplassen

Geplaatst met categorie:

Maak kennis met ons gloednieuwe project Landal De Wedderplassen. Dit kleinschalige park verrijst tussen groen en water. Een plek waar je kunt ontspannen op jouw eigen aanlegsteiger direct aan het water. Waar je je hoofd leeg kunt maken op het water. En waar de natuur nog ongerept is.

Landal De Wedderplassen
Ben jij er klaar voor om dit bijzondere park te ontdekken?

Een kleinschalig park, pal naast het Weddermeer

Dit kleinschalige park, bestaande uit slechts 38 lodges, ligt pal naast het Weddermeer, waarin je heerlijk kunt zwemmen en suppen. Aan twee kanten van dit meer is een fijn zandstrand, waar je bij mooi weer kunt genieten van het zonnetje en de kinderen naar hartenlust kunnen spelen en ontdekken. Het park beschikt over een pannaveldje en jeu-de-boules baan. Bij het centrumgebouw kun je terecht voor vragen en het lenen van de juiste benodigdheden.

Op een landtong in het Weddermeer, ligt Brasserie Weddermeerhoeve. Een nostalgische boerderij zoals je die in deze omgeving verwacht en waar je uitstekend kunt lunchen of dineren. Vanaf het zonnige terras kijk je uit over het water. Genieten! Bij de buren, op Villapark Weddermeer, kun je terecht voor het huren van fietsen of een kano, zodat je op een leuke manier de natuurrijke omgeving kunt verkennen.

Landal De Wedderplassen
De lodges liggen allemaal direct aan het water.

Buitengewone lodges, tot in de puntjes uitgedacht

Wij vertellen je graag over de buitengewone lodges, welke gebouwd en ontworpen zijn door The-Modular Movement in samenwerking met MVSA-Architects. Hoogwaardige lodges, tot in de puntjes uitgedacht, voor een optimaal modulair design. Waarbij landschap, exterieur en interieur als één geheel worden gezien en rust, ruimte, privacy en plezier centraal staan. 

Wist je dat elke lodge direct aan het water ligt en beschikt over eigen vlonder? Zo kun je vanaf je eigen vlonder de sup op stappen of een boek lezen aan de waterkant. Lees hier meer over in onze brochure.

Bij Landal De Wedderplassen kun je kiezen uit 4-, 6- en 8-persoons lodges met een natuurlijke uitstraling. Er is werkelijk nergens op bezuinigd. Zo zijn de luxe keukens voorzien van alle denkbare apparatuur, zoals een inductiekookplaat, wijnklimaatkast en Quooker kraan. Elke kast en elk meubelstuk is op maat gemaakt, speciaal voor jouw lodge, zodat alles in balans is. Alle gasten beschikken als het ware over een eigen ‘hotelkamer’. De slaapkamers zijn namelijk allemaal voorzien van een eigen badkamer en televisie. Zo kun je samen genieten, maar wel in alle privacy.

Landal De Wedderplassen
Hoogwaardige lodges met een optimaal modulair design.

De buitengewone lodges zijn klaar voor de toekomst. Zo zijn alle woningen energieneutraal door de aanwezigheid van een warmtepomp en zonnepanelen. Ook is er sprake van een hoge isolatiewaarde en is er Triple glas verwerkt. En de elektrische auto? Die kun je opladen aan de eigen laadpaal, die bij elke lodge geplaatst is. Ontdek de lodges nu zelf. Van elk woningtype staat al een compleet ingerichte modelwoning op locatie. Klaar om bezichtigd te worden. Met de Pasen gaat de verhuur van de lodges van fase 1 al van start.

Fase 1 op voorhand gebouwd

Er is veel bijzonder aan dit project. De locatie, de duurzame lodges, de architectuur… Maar wat je niet vaak ziet met nieuwbouw, is dat de huidige fase volledig op voorhand is gebouwd én ingericht. Hierdoor kan jij als koper op zeer korte termijn genieten van jouw lodge. Het is verplicht om de lodges te verhuren via Landal GreenParks, maar desgewenst kun je de woning als eigenaar maximaal 90 dagen per jaar zelf gebruiken. In de praktijk blijkt dit een hele lange periode. Natuurlijk is het ook mogelijk om de lodge volledig te verhuren voor een zo hoog mogelijk rendement. En staat de lodge eens een weekendje leeg? Dan kun je altijd last-minute beslissen om zelf vakantie te komen vieren, zonder dat dit ten koste van het rendement gaat. Kortom, het is de hoogste tijd om Landal De Wedderplassen te ontdekken!

Landal De Wedderplassen
Rust, ruimte, privacy en plezier staan hier centraal.

LET OP!
Je gebruikt Internet Explorer 11 of ouder.

Dit zijn sterk verouderde browsers.
Vakantiemakelaar.nl maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door deze sterk verouderde browsers.
Daarnaast zijn er verhoogde veiligheidsrisico’s omdat er geen veiligheidsupdates voor deze browsers worden uitgegeven.
Microsoft Edge is bijvoorbeeld een uitstekende vervanger van Internet Explorer.

Om Vakantiemakelaar.nl goed te kunnen bekijken adviseren wij één van onderstaande browsers, deze kunt u gratis downloaden:

Met vriendelijke groet,
Het team van Vakantiemakelaar

Tel: 088-184 55 55
Mail: sales@vakantiemakelaar.nl