Landal Arber

Premium chalets in het Beierse Woud

  • 196 objecten
  • 70 tot 190m2
  • Duurzame 6- tot 10-persoons chalets

Wil je meer informatie over dit project?

Download de brochure voor o.a. een overzicht met de huuropbrengsten en vaste lasten!

Landal Arber

Waldesruhweg 34, Zwiesel

  • 196 exclusieve, duurzame chalets in het Beierse Woud
  • Midden in het oudste natuurreservaat van Duitsland
  • All-inclusive kaart voor meer dan 90 recreatieve activiteiten en gratis gebruik van openbaar vervoer
  • Unieke investeringsmogelijkheid met netto rendementen vanaf 5%

Het gloednieuwe Landal Arber (ofwel Chalet Resort Arberland) biedt niet alleen een onvergelijkbare vakantie-ervaring, maar ook een uitstekende investeringsmogelijkheid. Laat je betoveren door de natuurlijke schoonheid van het Beierse Woud en koop niet alleen een vakantiewoning, maar ook een hoogrenderende investeringsmogelijkheid. Gezien de groeiende populariteit van het toerisme in deze regio, heb je niet alleen de kans om je eigen vakantiedromen te verwezenlijken, maar ook om inkomsten op de lange termijn te genereren. De chalets worden volledig uitgerust opgeleverd voor de verhuur.

Huidige fase: eerste bouwfase
Omgeven door idyllische natuur worden 196 exclusieve chalets gebouwd in ecologische houtbouw, die plaats bieden aan maximaal 12 personen en gasten verwennen met een luxueus en comfortabel verblijf. Momenteel bevinden we ons in bouwfase 1, waarin de eerste 35 chalets gebouwd worden. Naar verwachting gaat fase 1 eind 2024 in de verhuur.

Uitstekende locatie
Landal Arber ligt midden in de idyllische natuur van het Nationaal Park Beierse Woud, dat het hele jaar door talloze recreatiemogelijkheden biedt. Of het nu gaat om buitenactiviteiten of gewoon genieten van de rust en schoonheid van het Beierse Woud, hier vind je alles wat je nodig hebt voor een ontspannen vakantie. De nabijheid van de charmante glasstad Zwiesel vult de veelzijdigheid van het resort aan en belooft onvergetelijke ervaringen.

Verhuur en exploitatie
Landal GreenParks is een toonaangevend bedrijf in het beheer en de verhuur van vakantieparken en campings in een natuurlijke omgeving. Als partner zorgt Landal GreenParks voor de professionele verhuur en exploitatie van jouw accommodatie, zodat waardebehoud en rendement gewaarborgd zijn. Zo profiteer je als eigenaar zorgeloos van jouw accommodatie, ook als je er niet bent.

Plattegrond

Park locatie

Waldesruhweg 34, 94227 Zwiesel

Parkfoto's

LET OP!
Je gebruikt Internet Explorer 11 of ouder.

Dit zijn sterk verouderde browsers.
Vakantiemakelaar.nl maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door deze sterk verouderde browsers.
Daarnaast zijn er verhoogde veiligheidsrisico’s omdat er geen veiligheidsupdates voor deze browsers worden uitgegeven.
Microsoft Edge is bijvoorbeeld een uitstekende vervanger van Internet Explorer.

Om Vakantiemakelaar.nl goed te kunnen bekijken adviseren wij één van onderstaande browsers, deze kunt u gratis downloaden:

Met vriendelijke groet,
Het team van Vakantiemakelaar

Tel: 088-184 55 55
Mail: sales@vakantiemakelaar.nl