Parc Onder De Iep

Gelegen in een groene oase van rust

  • 13 objecten
  • 210 tot 281m2
  • 2-4 persoons villa's en challets
  • Rust, vrijheid en luxe in de natuur

Wil je meer informatie over dit project?

Download de brochure voor o.a. een overzicht met de huuropbrengsten en vaste lasten!

Open Dag

zaterdag 22 juni, 10:00 uur - 15:00 uur

Op zaterdag 22 juni 2024 organiseren wij een Open Dag op Parc Onder De Iep. Je bent van harte welkom om de beschikbare woningen, het park en de locatie te komen bekijken. Daarnaast is er uiteraard ruimte en tijd om al je vragen aan de verkoopadviseur te stellen. Schrijf je in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Adres: Eendenparkweg 33, Ermelo

Parc Onder De Iep

Eendenparkweg 33, Ermelo

  • Mooi recreatiepark in een groene en bosrijke omgeving
  • Rust, vrijheid en ontspanning staan hier centraal
  • Ideale ligging bij het bruisende centrum van Ermelo en Harderwijk

Het recreatiepark Onder de Iep is gelegen aan de Eendenparkweg 33 in Ermelo. Dit ligt aan de prachtige bossen van Ermelo en voor natuurliefhebbers is het hier genieten geblazen. De bossen bereik je binnen de kortste keren en ook ben je binnen een mum van tijd in het sfeervolle centrum van Ermelo of Harderwijk voor een dagje shoppen en het ontdekken van één van de vele gezellige restaurantjes.

Het park Onder de Iep is mooi aangelegd waar je je waant in een oase van rust door de groene omgeving en nabij gelegen verstrekkende heides. Het is een heerlijke plek om een dagje erop uit te gaan met de fiets of wandelend langs de mooie bossen die Ermelo rijk is. Ermelo staat erom bekend dat het een prachtige plek waar je volledig tot rust komt waar het buitenleven voorop staat. Naast de ontspanning van de natuur zijn er ook meer dan genoeg andere dingen te beleven. Zo is er een waanzinnige wijngaard of kun je verschillende biertjes proeven tijdens een rondleiding door de bierbrouwerij De Hazenburg. Op stap met de kinderen? Kies voor een dagje dolfijnen spotten in Dolfinarium op slechts 10 minuten rijden van het park of ga voor avontuur in de Apenheul op 30 minuten rijden of kinderlijk genieten in Julianadorp. Onder de Iep is een park waar je totale rust ervaart met de drukte binnen handbereik!

Plattegrond

Park locatie

Eendenparkweg 33, 3852 LH Ermelo

Parkfoto's

LET OP!
Je gebruikt Internet Explorer 11 of ouder.

Dit zijn sterk verouderde browsers.
Vakantiemakelaar.nl maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door deze sterk verouderde browsers.
Daarnaast zijn er verhoogde veiligheidsrisico’s omdat er geen veiligheidsupdates voor deze browsers worden uitgegeven.
Microsoft Edge is bijvoorbeeld een uitstekende vervanger van Internet Explorer.

Om Vakantiemakelaar.nl goed te kunnen bekijken adviseren wij één van onderstaande browsers, deze kunt u gratis downloaden:

Met vriendelijke groet,
Het team van Vakantiemakelaar

Tel: 088-184 55 55
Mail: sales@vakantiemakelaar.nl