Ontwikkelaar Landal Grotelsche Heide aan het woord in Eindhovens Dagblad

Geplaatst met categorie:

In het Eindhovens Dagblad vertellen Peter de Haan (Grotelsche Heide) en Joost Breukels (Landal GreenParks) over het groene vakantiepark dat op een voormalige camping in Gemert-Bakel gerealiseerd zal worden. “We gaan hier een mooi park aanleggen, fraaie huizen en er voor zorgen dat de rust weerkeert”, aldus De Haan.

Peter de Haan bij de maquette van het te bouwen Landal Grotelsche Heide. © Charlotte Verhagen / DCI Media

Wie is de kopers doelgroep van Landal Grotelsche Heide?

De woningen op het park zijn ideaal voor jonge gezinnen met kleine kinderen en ouders met een drukke baan die er even tussenuit willen. Ook de vijftigers en de zestigers die in alle rust in deze omgeving willen wandelen en fietsen behoren tot de doelgroep van Landal Grotelsche Heide. Het park telt straks drie soorten vakantiewoningen: voor vier, zes en acht personen. En het zijn allemaal duurzame woningen: met zonnepanelen, warmtepompen en – uiteraard, bijna – een laadpaal voor de deur. Voor auto’s en voor elektrische fietsen.

De woningen worden gebouwd voor zowel de belegger als voor mensen die op zoek zijn naar een eigen vakantiewoning. Permanente bewoning zal niet worden toegelaten.

“Dit wordt een succes”

Vol enthousiasme wijst Peter de Haan op de levensgrote, oude rode berk die aan het begint staat van een bomenlaantje aan de noordwestkant van Landal Grotelsche Heide. ,,Prachtig toch, die boom en dat laantje. Die koesteren we, omdat ze zo mooi passen in het groene karakter dat dit nieuwe vakantiepark straks krijgt.”

Peter de Haan is ervan overtuigd dat Landal Grotelsche Heide een succes gaat worden. Een bouwplan is er ontwikkeld samen met Landal GreenParks, die straks de verhuur gaat verzorgen van de recreatiewoningen.

De volgende Open Dag vindt plaats op zaterdag 1 juli van 11:00 – 16:00 uur. Ben jij er ook bij? Een afspraak maken kan nu alvast, zodat je verzekerd bent van een persoonlijke rondleiding en advies op maat.

Landal Klein Oisterwijk

Open Dag

zaterdag 18 mei , 11:00uur – 16:00uur

Bekijk open dag

LET OP!
Je gebruikt Internet Explorer 11 of ouder.

Dit zijn sterk verouderde browsers.
Vakantiemakelaar.nl maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door deze sterk verouderde browsers.
Daarnaast zijn er verhoogde veiligheidsrisico’s omdat er geen veiligheidsupdates voor deze browsers worden uitgegeven.
Microsoft Edge is bijvoorbeeld een uitstekende vervanger van Internet Explorer.

Om Vakantiemakelaar.nl goed te kunnen bekijken adviseren wij één van onderstaande browsers, deze kunt u gratis downloaden:

Met vriendelijke groet,
Het team van Vakantiemakelaar

Tel: 088-184 55 55
Mail: sales@vakantiemakelaar.nl