Landal De Wedderplassen – Verhuur gestart

Geplaatst met categorie:
Landal De Wedderplassen
Fase 1 is nu volledig opgeleverd en in de verhuur.

Landal De Wedderplassen biedt luxe verblijven aan het water met faciliteiten zoals buitenkeukens, sauna’s en overdekte terrassen, ideaal voor een ontspannen vakantie.

Unieke Locatie en Faciliteiten

Landal De Wedderplassen ligt in de schilderachtige regio Westerwolde, bekend om zijn kronkelende beekjes, historische dorpjes en uitgestrekte bossen. Het vakantiepark ligt pal naast het Weddermeer, een paradijs voor watersportliefhebbers en vissers. Bezoekers kunnen hier genieten van kneeboarden, tubevaren en karpervissen. De accommodaties zijn ontworpen met luxe en comfort in gedachten, inclusief een Green Egg barbecue, buitendouches en stijlvolle interieurs met ensuite badkamers.

Zorgeloze Investering in Recreatief Vastgoed

Dit is ook het perfecte moment om te investeren in recreatief vastgoed. Met de expertise van Landal GreenParks kun je zorgeloos genieten van verhuur, marketing en administratie, terwijl je profiteert van een aantrekkelijk rendement. In 2024 blijft de vraag naar duurzame en luxe vakantiehuizen stijgen, waardoor een investering in Landal De Wedderplassen extra waardevol wordt.

Landal De Wedderplassen
Alle woningen liggen direct aan het water met eigen steiger.

Direct Rendement en Succesvolle Verhuur

De verhuur van de accommodaties is al succesvol gestart, wat direct rendement oplevert. Investeerders kunnen hierdoor nog voor de zomer profiteren van de populariteit van dit nieuwe vakantiepark. De eerste gasten hebben hun enthousiasme gedeeld, wat een goede indicatie is van de toekomstige vraag.

Ontdek de Regio Westerwolde

Naast het genieten van de faciliteiten op het park, biedt de omgeving van Westerwolde talloze mogelijkheden voor recreatie en ontspanning. Verken het historische vestingstadje Bourtange, maak een ritje met de Museumspoorlijn STAR, of bezoek het familiepretpark Drouwenerzand.

Landal De Wedderplassen
Dit is hét moment om in te stappen en maximaal te renderen tijdens de zomerperiode.

LET OP!
Je gebruikt Internet Explorer 11 of ouder.

Dit zijn sterk verouderde browsers.
Vakantiemakelaar.nl maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door deze sterk verouderde browsers.
Daarnaast zijn er verhoogde veiligheidsrisico’s omdat er geen veiligheidsupdates voor deze browsers worden uitgegeven.
Microsoft Edge is bijvoorbeeld een uitstekende vervanger van Internet Explorer.

Om Vakantiemakelaar.nl goed te kunnen bekijken adviseren wij één van onderstaande browsers, deze kunt u gratis downloaden:

Met vriendelijke groet,
Het team van Vakantiemakelaar

Tel: 088-184 55 55
Mail: sales@vakantiemakelaar.nl