Landal Landgoed Bourtange Magazine – Volume 01

Geplaatst met categorie:

Heb jij al door het Bourtange Magazine gebladerd? Dit magazine is speciaal ontwikkeld voor ons project Landal Landgoed Bourtange, en zal eens per kwartaal worden uitgegeven. In deze allereerste editie lees je o.a. over de rijke geschiedenis van het vestingdorpje Bourtange, de cultuur, tips over (zomer)uitjes en interviews met betrokkenen.

Bourtange Magazine
De eerste editie, uitgegeven in juli 2023, is nu ook digitaal te lezen.

Ontdek wat Landal Landgoed Bourtange en de omgeving jou en jouw gasten te bieden heeft, en waar de echte authentieke parels te vinden zijn. Zo worden er lokale tips en bijzondere plekken gedeeld om jou te inspireren tijdens een verblijf in deze regio. In deze zomereditie vind je ook nog een interview met onze verkoopadviseur, Sharon Langerhorst, waarin ze je meeneemt in haar perspectief op het project. Ook aan de kids is gedacht, want er staan nog enkele pagina’s aan puzzels in. Kortom, een erg boeiend en inspirerend magazine!

Bourtange Magazine
Genieten op en in het water doe je naar hartelust bij Landal Landgoed Bourtange.

LET OP!
Je gebruikt Internet Explorer 11 of ouder.

Dit zijn sterk verouderde browsers.
Vakantiemakelaar.nl maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door deze sterk verouderde browsers.
Daarnaast zijn er verhoogde veiligheidsrisico’s omdat er geen veiligheidsupdates voor deze browsers worden uitgegeven.
Microsoft Edge is bijvoorbeeld een uitstekende vervanger van Internet Explorer.

Om Vakantiemakelaar.nl goed te kunnen bekijken adviseren wij één van onderstaande browsers, deze kunt u gratis downloaden:

Met vriendelijke groet,
Het team van Vakantiemakelaar

Tel: 088-184 55 55
Mail: sales@vakantiemakelaar.nl