Stralende Start op Landal Landgoed Bourtange: Open Dag en Eigenarenweekend

Geplaatst met categorie:
Landal Landgoed Bourtange
De waterlodge “Type Prins” is gebouwd op palen boven het water.

Een Warm Welkom voor de Nieuwe Eigenaren

Kopers van fase 1 kregen de unieke gelegenheid om kennis te maken met het park en hun gloednieuwe woning. Op vrijdag werden ze hartelijk ontvangen door het parkteam van Landal Landgoed Bourtange. De avond stond in het teken van gezelligheid en samenzijn, met een heerlijk diner dat werd aangeboden door de ontwikkelaar. Onder het genot van een drankje leerden de nieuwe buren elkaar kennen en werd er vooruit gekeken naar alle mooie momenten die nog zouden komen.

Een Perfect Begin van de Dag

De volgende ochtend begon stralend, met een verse ontbijtbox die voor de nieuwe eigenaren klaarstond. Met de opkomende zon genoten ze op hun terras van knapperige broodjes en een ontspannen start van de dag. Na het ontbijt volgde een boeiende excursie naar het historische Bourtange. Een hoogtepunt van de dag was zonder twijfel het symbolische eerste kanonschot van Landal Landgoed Bourtange, afgevuurd door parkmanager Wim. Dit luidde niet alleen de start in van een prachtig park, maar ook van vele toekomstige herinneringen.

Open Dag en Verkoopinformatie

Op zaterdag vond ook de Open Dag plaats. Geïnteresseerden kregen de kans om het park te verkennen, te zien hoe de eigenaren genoten van hun nieuwe woningen en zelfs een praatje met hen te maken. Er zijn nog enkele recreatiewoningen beschikbaar die al gebouwd zijn, wat een uitstekende kans biedt voor snelle investeerders om direct rendement te zien.

Landal Landgoed Bourtange
Droom jij al weg bij de gedachte van wakker worden op het water, middenin de rust van de natuur?

Nieuwe Aanwinsten: Type Hertogin en Greenhouse

Het park blijft zich ontwikkelen en vernieuwen. Deze week arriveren de nieuwste aanwinsten: Type Hertogin en Type Greenhouse. Deze prachtige woningen zullen binnenkort op hun kavels worden geplaatst, klaar om nieuwe eigenaren te verwelkomen.

Het Park Blijft Zich Ontwikkelen

Maandagochtend begon de werkweek weer vroeg voor het toegewijde team van Landal Landgoed Bourtange. Zij zijn vastberaden om het park verder af te maken en te zorgen voor een plek waar comfort en plezier hand in hand gaan.

Een Geweldige Start

Met zon, plezier en comfort hebben we een geweldige start gemaakt op Landal Landgoed Bourtange. Dit park gaat nog vaak van zich laten horen en we kijken uit naar de vele mooie momenten die nog zullen volgen.

Ben je geïnteresseerd? Je bent van harte welkom om het park te bezoeken. Verken diverse woningen en plan een persoonlijk adviesgesprek in. Maak alvast een afspraak met de verkoopadviseur, zodat jouw tijd en gesprek gereserveerd zijn.

Landal Landgoed Bourtange

Open Dag

zaterdag 20 juli , 11:00uur – 16:00uur

Bekijk open dag

LET OP!
Je gebruikt Internet Explorer 11 of ouder.

Dit zijn sterk verouderde browsers.
Vakantiemakelaar.nl maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door deze sterk verouderde browsers.
Daarnaast zijn er verhoogde veiligheidsrisico’s omdat er geen veiligheidsupdates voor deze browsers worden uitgegeven.
Microsoft Edge is bijvoorbeeld een uitstekende vervanger van Internet Explorer.

Om Vakantiemakelaar.nl goed te kunnen bekijken adviseren wij één van onderstaande browsers, deze kunt u gratis downloaden:

Met vriendelijke groet,
Het team van Vakantiemakelaar

Tel: 088-184 55 55
Mail: sales@vakantiemakelaar.nl