Landal Landgoed Bourtange Magazine – Volume 02

Geplaatst met categorie:

De tweede editie van het Bourtange Magazine is uit! Dit magazine is speciaal ontwikkeld voor ons project Landal Landgoed Bourtange, en zal eens per kwartaal worden uitgegeven. In deze editie lees je o.a. over culturele activiteiten in de omgeving, de rustgevende natuur, de lokale dieren, tips voor de leukste herfst uitjes en diverse interviews.

Bourtange Magazine
De tweede editie, uitgegeven in oktober 2023, is nu ook digitaal te lezen.

Dit unieke magazine neemt je mee naar alles wat Landal Landgoed Bourtange en de omgeving jou en jouw gasten te bieden heeft. En waar je echte authentieke parels kunt ontdekken. Van lokale tips en bijzondere plekken tot wist-je-datjes en boeiende interviews. Wat zijn nu eigenlijk de leukste wandelroutes rondom Sellingen? Wist je dat de kerstmarkt van Bourtange vorig jaar zó druk bezocht werd, dat het op dat moment in de top 5 van files stond volgens de ANWB? En ben jij al bekend met de “Groningen Poffert”? Na het doorbladeren van dit blad wel!

Bourtange
Op locatie zijn er al twee volledig ingerichte modelwoningen te zien. Prachtig, niet?

LET OP!
Je gebruikt Internet Explorer 11 of ouder.

Dit zijn sterk verouderde browsers.
Vakantiemakelaar.nl maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door deze sterk verouderde browsers.
Daarnaast zijn er verhoogde veiligheidsrisico’s omdat er geen veiligheidsupdates voor deze browsers worden uitgegeven.
Microsoft Edge is bijvoorbeeld een uitstekende vervanger van Internet Explorer.

Om Vakantiemakelaar.nl goed te kunnen bekijken adviseren wij één van onderstaande browsers, deze kunt u gratis downloaden:

Met vriendelijke groet,
Het team van Vakantiemakelaar

Tel: 088-184 55 55
Mail: sales@vakantiemakelaar.nl