Landal De Reeuwijkse Plassen

Het meest duurzame recreatiepark van Nederland

283 woningen

67 tot 277 m2
woonoppervlakte

4-20 persoons objecten

Verhuur mogelijk, niet verplicht

23 juni

Open huis

Kom zondag 23 juni vrijblijvend naar het open huis op locatie en laat je informeren over dit project. Je bent van harte welkom tussen 11.00 en 16.00 uur. Overige dagen kun je op afspraak terecht.

Adres: Verlengde Breevaart 3, Reeuwijk

cta-kavel-reserveren

Reserveer je kavel(s)

Heb je je favoriete kavel uitgekozen? Het is nu mogelijk om deze vrijblijvend te reserveren. Na je reservering ontvang je van ons een bevestiging met alle informatie over de desbetreffende kavel.

contact

Adviesgesprek

Wens je meer algemene informatie m.b.t. de aankoop van een recreatiewoning? Laat je dan adviseren door één van onze specialisten. Dit kan 7 dagen per week op afspraak. Wij helpen graag je droom te verwezenlijken!

Landal De Reeuwijkse Plassen
Verlengde Breevaart 3, Reeuwijk

Landal De Reeuwijkse Plassen is een luxe recreatiepark voor mensen die op een duurzame manier willen genieten van de natuur, watersport, rust, de omgeving en van elkaar. Dat kan door als particulier een woning aan te kopen en deze voor eigen plezier het hele jaar door te gebruiken. Het andere uiterste is deze vorm van recreëren te beschouwen als een kansrijke manier om verantwoord te investeren tegen een uitstekend rendement.

ParqGreen omvat totaal circa 283 waterlodges, -woningen en -villa’s met de privacy en voorzieningen om comfortabel te ontspannen in een groene en waterrijke omgeving. De waterwoningen en -villa’s zijn aan het water gelegen en diverse woningen beschikken over een eigen aanlegplaats om af te meren bij de woning. Vanuit het park is er een directe vaarverbinding met de Reeuwijkse Plassen, dus je vaart zo de plassen op.

Midden in het Groene Hart van Holland

Het Hollandse slagenlandschap is het decor van Landal De Reeuwijkse Plassen, midden in het Groene Hart. Het park wordt omgeven door pittoreske dorpen, monumentale boerderijen, plassen en rivieren. Op het nieuwe park genieten gasten het hele jaar door van een onvergetelijke vakantie. Vanuit de woning aan het water vaart men via de Breevaart naar de Reeuwijkse Plassen of wordt er gezwommen in het natuurwater van de nabijgelegen Surfplas.

De bouw van de laatste fase is in volle gang!

Download brochure

Woningtypen

De beste manier om jezelf te overtuigen is door de locatie met eigen ogen te bekijken.
Stel tijdens een bezichtiging al jouw vragen aan de verkoopadviseur.

Andere woningen in Zuid-Holland

WhatsApp chat