Waterstaete Ossenzijl

Recreëren aan de waterkant, met zicht op een gunstig rendement

56 woningen

93 tot 119 m2
woonoppervlakte

4-14 persoons objecten

500 m2
perceeloppervlakte

29 juni

Open huis

Kom zaterdag 29 juni vrijblijvend naar het open huis op locatie en laat je informeren over dit project. Je bent van harte welkom tussen 11.00 en 15.00 uur. Overige dagen kun je op afspraak terecht.

Adres: Ossenzijlerweg, Ossenzijl

cta-kavel-reserveren

Reserveer je kavel(s)

Heb je je favoriete kavel uitgekozen? Het is nu mogelijk om deze vrijblijvend te reserveren. Na je reservering ontvang je van ons een bevestiging met alle informatie over de desbetreffende kavel.

contact

Adviesgesprek

Wens je meer algemene informatie m.b.t. de aankoop van een recreatiewoning? Laat je dan adviseren door één van onze specialisten. Dit kan 7 dagen per week op afspraak. Wij helpen graag je droom te verwezenlijken!

Waterstaete Ossenzijl
Ossenzijlerweg, Ossenzijl

  • Uniek vastgoedproject in het natuurschoon van de Weerribben
  • Luxueus recreëren aan het water, in een oase van rust
  • Gesitueerd op een aantal landtongen en elke woning is per boot bereikbaar

Nederland kent veel mooie plekjes, maar de regio rond Ossenzijl met prachtig natuurschoon slaat werkelijk alles. De Weerribben in Overijssel is een gebied met alle ingrediënten voor een toplocatie.

Het park is een oase van rust, gesitueerd op een aantal landtongen. De afzonderlijke kavels zijn zorgvuldig bepaald en alles is in het werk gesteld om zoveel mogelijk privacy te creëren. Per object kan de gewenste dakbedekking gekozen worden, waardoor een mooi gemêleerd palet van kleuren en materialen ontstaat. Elke woning is ideaal bereikbaar per boot en voor de gasten is een speciale aanlegwal gerealiseerd, zodat de rust op het park gewaarborgd blijft.

Eropuit of lekker thuis bij de haard…

Wie van Friesland naar Overijssel vaart of andersom, komt door Ossenzijl; een sfeervol dorp aan de rand van Nationaal Park Weerribben Wieden. Het ligt op de grens van Friesland, dus een vaartocht over de Friese wateren behoort tot de mogelijkheden. Trek er op uit met jouw eigen sloep en meer na een prachtige dag vol indrukken weer aan in jouw eigen boothuis. Of wandel door het laagveen, fiets langs het water en maak een kanotocht door de Weerribben.

De bouw is in volle gang!

Download brochure

Woningtypen

De beste manier om jezelf te overtuigen is door de locatie met eigen ogen te bekijken.
Stel tijdens een bezichtiging al jouw vragen aan de verkoopadviseur.

Andere woningen in Overijssel

WhatsApp chat