Waterstaete Ossenzijl

Recreëren aan de waterkant, met zicht op een gunstig rendement

  • 56 objecten
  • 93 tot 119m2
  • 4-14 persoons objecten
  • 500 m2 perceeloppervlakte

Waterstaete Ossenzijl

Ossenzijlerweg, Ossenzijl

  • Uniek vastgoedproject in het natuurschoon van de Weerribben
  • Luxueus recreëren aan het water, in een oase van rust
  • Gesitueerd op diverse landtongen en elke woning is per boot bereikbaar

Nederland kent veel mooie plekjes, maar de regio rond Ossenzijl met prachtig natuurschoon slaat werkelijk alles. De Weerribben in Overijssel is een gebied met alle ingrediënten voor een toplocatie. En uitgerekend op deze plek ontstaat het park Waterstaete Ossenzijl. Dit betekent recreëren aan het water! Het park is een oase van rust, gesitueerd op diverse landtongen. De afzonderlijke kavels zijn zorgvuldig bepaald en alles is in het werk gesteld om zoveel mogelijk privacy te creëren. Per object kan de gewenste dakbedekking gekozen worden, waardoor een mooi gemêleerd palet van kleuren en materialen ontstaat. Elke woning is ideaal bereikbaar per boot en voor de gasten is een speciale aanlegwal gerealiseerd, zodat de rust op het park gewaarborgd blijft.

Wie van Friesland naar Overijssel vaart of andersom, komt door Ossenzijl; een sfeervol dorp aan de rand van Nationaal Park Weerribben Wieden. Het ligt op de grens van Friesland, dus een vaartocht over de Friese wateren behoort tot de mogelijkheden. Trek er op uit met uw eigen sloep en meer na een prachtige dag vol indrukken weer aan in uw eigen boothuis. Of wandel door het laagveen, fiets langs het water en maak een kanotocht door de Weerribben. De Kop van Overijssel is het land van kraggen, drijvende eilandjes van riet, maar ook van het trilveen, laagveen dat op water rust. Nationaal Park Weerribben en de Olde Maten tonen de grilligheid van de natuur in perfecte harmonie. Werkelijk een schitterend gebied met door wind gevormde meertjes, geulen (weren) en legakkers (ribben).

Park video

Plattegrond

Park locatie

Ossenzijlerweg, 8376HB Ossenzijl

Parkfoto's

LET OP!
Je gebruikt Internet Explorer 11 of ouder.

Dit zijn sterk verouderde browsers.
Vakantiemakelaar.nl maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door deze sterk verouderde browsers.
Daarnaast zijn er verhoogde veiligheidsrisico’s omdat er geen veiligheidsupdates voor deze browsers worden uitgegeven.
Microsoft Edge is bijvoorbeeld een uitstekende vervanger van Internet Explorer.

Om Vakantiemakelaar.nl goed te kunnen bekijken adviseren wij één van onderstaande browsers, deze kunt u gratis downloaden:

Met vriendelijke groet,
Het team van Vakantiemakelaar

Tel: 088-184 55 55
Mail: sales@vakantiemakelaar.nl