Open Dag Landal Sprengerheide: februari was een groot succes

Geplaatst met categorie:

De vuurkorf aan, een lekker warm hapje en drankje in de hand, advies op maat en vele blije gezichten. Eén ding is zeker: de afgelopen Open Dag van zaterdag 11 februari was een groot succes.

Open Dag Sprengerheide

De unieke locatie aan de hoge Veluwe, in het rijke natuurgebied van Epe, trekt veel bekijks. Hier wordt het autovrije park, Landal Sprengerheide, gerealiseerd. Er komen maar liefst 104 vrijstaande boslodges op riante kavels. Deze boslodges zijn uitblinkers in afwerking en comfort. De Open Huis-dagen worden dan ook zeer goed bezocht. 

Sfeerimpressie Open Dag

In samenwerking met Bosresorts B.V. organiseren wij de Open Huis-dagen in stijl. Zo kunnen bezoekers rekenen op een barista, een heerlijke lunch, (warme) drankjes en uiteraard het antwoord op al hun vragen. 

Daarnaast krijgen bezoekers de kans hun favoriete kavel (vrijblijvend) te reserveren. Achteraf kun je ook online een kavel uitkiezen. Inmiddels zijn er zelfs al 43 kavels verkocht! Wij gaan er daarom vanuit dat er bij de start bouw ruim 50 woningen gebouwd kunnen gaan worden.

Favoriete recreatiewoningen uitzoeken

Gezien alle interesse en de voorspoedige verkoop van fase 1 en 2 zijn de voorbereidingen begonnen voor de start verkoop van fase 3. Binnenkort zal het centrumgebouw worden gerenoveerd en wordt er een modelwoning geplaatst. Wil jij niets missen? Zet dan alvast het volgende Open Huis van zaterdag 11 maart 2023 in jouw agenda. Wij praten je graag verder bij terwijl we samen een rondje met je over het park lopen. Hopelijk tot dan! 

Landal Sprengerheide

Open Dag

zaterdag 20 april , 11:00uur – 16:00uur

Bekijk open dag

LET OP!
Je gebruikt Internet Explorer 11 of ouder.

Dit zijn sterk verouderde browsers.
Vakantiemakelaar.nl maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door deze sterk verouderde browsers.
Daarnaast zijn er verhoogde veiligheidsrisico’s omdat er geen veiligheidsupdates voor deze browsers worden uitgegeven.
Microsoft Edge is bijvoorbeeld een uitstekende vervanger van Internet Explorer.

Om Vakantiemakelaar.nl goed te kunnen bekijken adviseren wij één van onderstaande browsers, deze kunt u gratis downloaden:

Met vriendelijke groet,
Het team van Vakantiemakelaar

Tel: 088-184 55 55
Mail: sales@vakantiemakelaar.nl