Landal Stroombroek: Project succesvol verkocht!

Geplaatst met categorie:
Landal Stroombroek
De vraag naar ruimere accommodaties op het park is beantwoord in de vorm van deze zeer gewilde uitbreiding.

Dankzij de samenwerking met Landal GreenParks is de verhuur en het beheer uitstekend geregeld, wat een realistisch variabel netto rendement van 6 – 6,8% per jaar oplevert. Voor degenen die zekerheid willen, was er ook de keuze van een vast rendement van 6,5% netto gedurende 5 jaar.

De recreatiewoningen worden gebouwd door Goossen Te Pas, zijn duurzaam en energiezuinig, voorzien van warmtepompen, vloerverwarming én beschikken over zonnepanelen. Dit zorgt niet alleen voor comfort, maar maakt de woningen ook toekomstbestendig.

Eigenaren kunnen zes weken per jaar zelf van hun accommodatie genieten, inclusief last-minute boekingen. Dit project bood investeerders niet alleen een aantrekkelijk rendement, maar ook de mogelijkheid om zelf te genieten van deze prachtige locatie.

Landal Stroombroek
Gelegen in de prachtige Achterhoek, biedt Landal Stroombroek een idyllische omgeving met oerbossen, Middeleeuwse dorpjes en kastelen.

LET OP!
Je gebruikt Internet Explorer 11 of ouder.

Dit zijn sterk verouderde browsers.
Vakantiemakelaar.nl maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door deze sterk verouderde browsers.
Daarnaast zijn er verhoogde veiligheidsrisico’s omdat er geen veiligheidsupdates voor deze browsers worden uitgegeven.
Microsoft Edge is bijvoorbeeld een uitstekende vervanger van Internet Explorer.

Om Vakantiemakelaar.nl goed te kunnen bekijken adviseren wij één van onderstaande browsers, deze kunt u gratis downloaden:

Met vriendelijke groet,
Het team van Vakantiemakelaar

Tel: 088-184 55 55
Mail: sales@vakantiemakelaar.nl