Landal Sprengerheide: Verkoop fase 3 is gestart

Geplaatst met categorie:

Het tempo zit er goed in wat betreft de verkoop van de vrijstaande boslodges midden in de natuur op Landal Sprengerheide. Dankzij de succesvolle en voorspoedige verkoop van fase 1 & 2 is inmiddels de verkoop van fase 3 gestart.

Landal Sprengerheide
Nog 1 beschikbaar: vrijstaande boslodge met plonspool

De verkoop van fase 1 & 2 ging als een speer. Dankzij de aantrekkelijke aanschafprijzen en zeer hoog verhuurrendement kwam dit niet als verrassing. Een recreatiewoning op Landal Sprengerheide aankopen betekent o.a.:

  • Genieten van de natuur vanuit je eigen luxe boslodge
  • Optimale verhuurmogelijkheden door de unieke ligging
  • Georganiseerde verhuur en beheer door Landal GreenParks
  • Uiteenlopende recreatiemogelijkheden in de directe omgeving 
  • Netto rendement tot wel 6,4%(!)

De eerste gelukkige kopers kunnen vlak na de zomer al genieten en renderen van hun duurzame boslodge. Het is overigens nog niet te laat om zelf ook tot deze groep te behoren. Op onze kavelkaart kun je precies zien welke recreatiewoningen er nog beschikbaar zijn. Een kavel reserveren is geheel vrijblijvend, dus twijfel niet te lang en kies alvast jouw favoriet uit.

Landal Sprengerheide
Luxe afwerking en compleet ingericht

Dat er zoveel belangstelling is voor dit project, blijkt ook uit onze Open Dagen. Deze dagen worden keer op keer druk bezocht. Hier is vaak een barista aanwezig die je verwelkomt met een drankje. Ook verzorgen we lunch. Zo kun je er echt een gezellig dagje uit van maken, terwijl je alle tijd hebt om de prachtige omgeving te ontdekken. Daarnaast kun je hier de kavels bekijken. Wel zo fijn, om alles alvast met je eigen ogen gezien te hebben. 

De volgende Open Dag vindt plaats op zaterdag 15 april van 11:00 – 16:00 uur. Ben jij er ook bij? Een afspraak maken kan nu alvast, zodat je verzekerd bent van een persoonlijke rondleiding en advies op maat.

Landal Sprengerheide

Open Dag

zaterdag 22 juni , 11:00uur – 16:00uur

Bekijk open dag

LET OP!
Je gebruikt Internet Explorer 11 of ouder.

Dit zijn sterk verouderde browsers.
Vakantiemakelaar.nl maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door deze sterk verouderde browsers.
Daarnaast zijn er verhoogde veiligheidsrisico’s omdat er geen veiligheidsupdates voor deze browsers worden uitgegeven.
Microsoft Edge is bijvoorbeeld een uitstekende vervanger van Internet Explorer.

Om Vakantiemakelaar.nl goed te kunnen bekijken adviseren wij één van onderstaande browsers, deze kunt u gratis downloaden:

Met vriendelijke groet,
Het team van Vakantiemakelaar

Tel: 088-184 55 55
Mail: sales@vakantiemakelaar.nl