Landal Sprengerheide: Kopersweekend

Geplaatst met categorie:
Sprengerheide

In de schitterende bossen van de Veluwe werden de kopers ontvangen in de speciaal opgerichte hospitality tent. Hier konden zij onder het genot van een vers kopje koffie of thee met wat lekkers al in contact komen met andere kopers.

Niet alleen was dit het moment om de vorderingen te bekijken, maar ze konden ook in gesprek gaan met de ontwikkelaar, architect en aannemer. Zo konden vragen worden gesteld waar direct antwoord op kon worden gegeven. 

Voor de kopers was de modelwoning natuurlijk dé reden van het bezoek. Met veel plezier werd deze dan ook gepresenteerd door de aannemer en de opzichter om iedereen door de (prachtig ingerichte) woning te leiden.

Sprengerheide

Na deze rondleiding was iedereen ook nog van harte welkom om te genieten van een overheerlijke hamburger van de barbecue met een lekker drankje en kon men met andere kopers napraten over de ervaringen. 

Het was een druk bezocht weekend waar maar liefst 54 van de 62 kopers zijn langsgekomen. De sfeer was geweldig en we kijken uit naar het volgende weekend! 

Sprengerheide

LET OP!
Je gebruikt Internet Explorer 11 of ouder.

Dit zijn sterk verouderde browsers.
Vakantiemakelaar.nl maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door deze sterk verouderde browsers.
Daarnaast zijn er verhoogde veiligheidsrisico’s omdat er geen veiligheidsupdates voor deze browsers worden uitgegeven.
Microsoft Edge is bijvoorbeeld een uitstekende vervanger van Internet Explorer.

Om Vakantiemakelaar.nl goed te kunnen bekijken adviseren wij één van onderstaande browsers, deze kunt u gratis downloaden:

Met vriendelijke groet,
Het team van Vakantiemakelaar

Tel: 088-184 55 55
Mail: sales@vakantiemakelaar.nl