Landal Sprengerheide: De laatste wellness woningen

Geplaatst met categorie:

Ben jij al op de hoogte van de gloednieuwe wellness woningen op Landal Sprengerheide? Dit woningtype is luxe afgewerkt en compleet ingericht. Van de moderne ATAG apparatuur in de keuken tot de riante afwerkingsdetails van Grohe in de badkamer. De vloerverwarming zorgt ervoor dat het binnen altijd genieten is, in elk seizoen van het jaar. Hier is over nagedacht, want de Veluwe heeft elk seizoen haar charme. Het is dan ook niet voor niets dat dit natuurgebied het hele jaar bezoekers trekt. Hier investeer je in welzijn dat geen prijskaartje heeft. En overigens een uitstekend rendement oplevert.

Landal Sprengerheide
Geniet van alle seizoenen in jouw recreatiewoning op de Hoge Veluwe.

Stel je een idyllische recreatiewoning voor, verscholen te midden van de ongerepte schoonheid van de Hoge Veluwe. Dit is geen gewone woning; het is een oase van rust en luxe, een uitnodiging om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven en te investeren in een welzijn dat geen prijskaartje heeft.

Gedurende de dag kun je lange wandelingen maken door uitgestrekte bossen, fietsen over kronkelende paden en de lokale fauna in hun natuurlijke habitat bewonderen. En dan komt het hoogtepunt van de dag: je eigen wellnessruimte. Een weelderige hot tub temidden van groene begroeiing en een sauna die ultieme ontspanning biedt, allemaal binnen handbereik. Hier smelt de stress van het dagelijks leven als sneeuw voor de zon, terwijl je geniet van een adembenemend uitzicht op de natuur om je heen.

Dit is niet zomaar een recreatiewoning. Dit is een investering in je welzijn en levenskwaliteit. In een wereld vol hectiek en onzekerheid biedt deze plek een toevluchtsoord waar je kunt ontsnappen, herstellen en opladen. En overigens kunt genieten van een uitstekend rendement. De natuur roept, de wellness wacht – jouw droomwoning in de Hoge Veluwe ligt binnen handbereik. Grijp deze kans, creëer je eigen paradijs en groei jouw vermogen!

Landal Sprengerheide

Open Dag

zaterdag 17 augustus , 11:00uur – 16:00uur

Bekijk open dag
Landal Sprengerheide
Op Landal Sprengerheide geniet je van natuurlijke luxe.

LET OP!
Je gebruikt Internet Explorer 11 of ouder.

Dit zijn sterk verouderde browsers.
Vakantiemakelaar.nl maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door deze sterk verouderde browsers.
Daarnaast zijn er verhoogde veiligheidsrisico’s omdat er geen veiligheidsupdates voor deze browsers worden uitgegeven.
Microsoft Edge is bijvoorbeeld een uitstekende vervanger van Internet Explorer.

Om Vakantiemakelaar.nl goed te kunnen bekijken adviseren wij één van onderstaande browsers, deze kunt u gratis downloaden:

Met vriendelijke groet,
Het team van Vakantiemakelaar

Tel: 088-184 55 55
Mail: sales@vakantiemakelaar.nl