De sfeervolle Open Dag van Park Drentheland op 4 maart

Geplaatst met categorie:

Na wekenlange voorbereiding vond afgelopen zaterdag 4 maart de Open Dag op Park Drentheland plaats. Onder sfeervolle omstandigheden konden geïnteresseerden nader kennismaken met het vakantiepark en een modelwoning van binnen bekijken. Er zitten vele voordelen aan een eigen tweede woning op dit park. Lees je mee?

Park Drentheland
Gloednieuwe Full Electric recreatiewoning op Park Drentheland

Eind vorig jaar zijn er al 10 nieuwe woningen op het park in gebruik genomen. In oktober zullen de woningen, die de komende weken verkocht worden, opgeleverd worden. Een bijkomend voordeel hierbij is dat een eigenaar gelijk 3,5% rentevergoeding ontvangt over de koopsom van de grond, zodat hij/zij direct al netto rendement kan realiseren.

Zeer interessant gegarandeerd netto rendement

De bezoekers waren vooral enthousiast over het feit dat het nu ook mogelijk is om aan te kopen met een gegarandeerd netto rendement van 5% voor de eerste 5 jaar. Dit biedt een eigenaar zekerheid in de opstartfase waarin het park zich nu bevindt. Park Drentheland wil in de komende jaren bijvoorbeeld het zwembad gaan overkappen en een nieuw centrumgebouw gaan realiseren incl. horeca en bowling. Op deze manier zullen er nog meer redenen zijn om als gast ook onder mindere weersomstandigheden een vakantiewoning in Zorgvlied te gaan boeken. Dit zal ongetwijfeld snel tot een nog hogere bezettingsgraad in het eerste en vierde kwartaal van het jaar leiden.

Een kijkje over het park tijdens de Open Dag

Het park heeft veel te bieden

Op het park is nu reeds een manege aanwezig, wat zeer geliefd is onder paardenbezitters. In en rondom het nabijgelegen Nationaal Park Drents-Friese Wold is er maar liefst 175 kilometer aan brede ruiterpaden, wat een enorme pré is voor Park Drentheland.

Een eigenaar die kiest voor het variabele rendement mag negen weken zelf gebruik maken van zijn/haar woning, waarvan twee weken in het hoogseizoen. Verhuur op het park is verplicht en hierdoor is het voor een koper onderaan de streep ook lucratief om een vakantiewoning in Zorgvlied in bezit te hebben.

Beter voor het milieu én jouw bankrekening

De nieuwste woningen op het park zullen Full Electric gebouwd worden. Dit houdt o.a. in dat er een lucht water warmtepomp en een inductie kookplaat in de woning zal komen. Tevens worden er vier zonnepanelen op het dak geplaatst om zodoende zelf stroom op te wekken.

Wil je meer informatie over het park? Kijk dan vooral op de website van Drents Rendement en/of maak een afspraak op locatie met de verkoopadviseur van Vakantiemakelaar. Wij zijn jullie graag verder van dienst.

Het groene Park Drentheland

LET OP!
Je gebruikt Internet Explorer 11 of ouder.

Dit zijn sterk verouderde browsers.
Vakantiemakelaar.nl maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door deze sterk verouderde browsers.
Daarnaast zijn er verhoogde veiligheidsrisico’s omdat er geen veiligheidsupdates voor deze browsers worden uitgegeven.
Microsoft Edge is bijvoorbeeld een uitstekende vervanger van Internet Explorer.

Om Vakantiemakelaar.nl goed te kunnen bekijken adviseren wij één van onderstaande browsers, deze kunt u gratis downloaden:

Met vriendelijke groet,
Het team van Vakantiemakelaar

Tel: 088-184 55 55
Mail: sales@vakantiemakelaar.nl