Park Drentheland

Vrijstaande recreatiewoningen die op gaan in haar natuurlijke omgeving van bos en heide

 • 47 objecten
 • 298 tot 396m2
 • 6-persoons recreatievilla's
 • Op een succesvol bestaand park
Woning reserveren op Park Drentheland

Er zijn nog 16 van de 43 woningen beschikbaar

Reserveer je kavel

Wil je meer informatie over dit project?

Download de brochure voor o.a. een overzicht met de huuropbrengsten en vaste lasten!

Park Drentheland

De Gavere 1, Zorgvlied

 • Een uitbreiding van 47 vrijstaande recreatiewoningen op een succesvol bestaand park
 • Gelegen in een bosrijke omgeving, aan de rand van het Nationaal Park Drents-Friese Wold
 • Zeer interessante investering voor de belegger! Met eigen gebruik mogelijkheden
 • Gegarandeerd rendement van 5,0% netto gedurende 5 jaar

Welkom op het verzorgde Park Drentheland, gelegen in het plaatsje Zorgvlied aan de rand van Nationaal Park Drents-Friese Wold. Dit schitterende natuurgebied is omgeven door oude bossen, heidevelden en zandverstuivingen. Het park wordt uitgebreid met in de eerste fase 47 vrijstaande recreatiewoningen op kavels tussen de 300 en 400 m². Deze luxe 6-persoons gelijkvloerse accommodaties hebben een moderne uitstraling en strakke afwerking en gaan tegelijkertijd op in haar natuurlijke omgeving. Daarnaast kun je uit 3 interieurpakketten een pakket naar eigen wens kiezen.

Full Electric
Op Park Drentheland worden ook recreatiewoningen gebouwd welke volledig elektrisch zijn. Een voordeel voor jou als eigenaar is dat de warmtepomp onderhoudsarm is en zowel kan verkoelen als verwarmen. Het benodigde stroomverbruik voor de warmtepomp wordt opgewekt door de zonnepanelen. Deze woning bevat o.a.:

 • Lucht water warmtepomp – koel in de zomer, warm in de winter!
 • Inductie kookplaat
 • Vier zonnepanelen

Het park en voorzieningen
Park Drentheland is een bewezen succesvol park met een 8.8 op Zoover. Je kunt er eindeloos wandelen, fietsen én paardrijden. Hier is dan ook alle ruimte voor rust, ontspanning en ook avontuur. Het park, bestaat uit een chaletpark, camping én deel met verschillende vrijstaande recreatiewoningen. Je kunt op Park Drentheland gebruik maken van diverse faciliteiten, zoals een buitenzwembad, diverse speeltoestellen, een tennisbaan, een minigolfbaan en een recreatiebos. Voor paardenliefhebbers is er een luxe paardenstalling aanwezig. Naast paarden, zijn ook honden van harte welkom! Bij de manege kun je terecht voor een lekker hapje en drankje. Met de uitbreiding van het park wordt de ontwikkeling van een nieuwe horecagelegenheid meegenomen. 

De omgeving
Bossen, heidevelden en duinlandschappen wisselen elkaar af en vormen de bron voor een verscheidenheid aan activiteiten. Voor ieder wat wils! Er zijn uitkijktorens verspreid over het gebied, hier kun je genieten van de mooiste uitzichten. Hier kun je uren wandelen en voor fietsers zijn er tal van routes, uniek zijn de luisterroutes waar je kunt luisteren naar de verhalen van de omgeving. Dit gebied is voorzien van maar liefst 175 kilometer aan ruiterpaden, een paradijs voor de paardenliefhebber. De gezellige dorpjes Appelscha, Meppel, en Assen zijn zeker ook een bezoekje waard. Je kunt er neerstrijken op een terrasje, lekker winkelen of een braderie bezoeken in de zomermaanden. In de omgeving vind je ook diverse attractieparken, zoals Sprookjeshof in Zuidlaren en Wildlands in Emmen. Je hoeft je hier niet te vervelen!

Verhuurmogelijkheden en eigen gebruik
Verhuur op Park Drentheland is verplicht, je kunt overigens ook zelf negen weken gebruik maken van jouw woning. Je kunt kiezen voor zowel variabel rendement als een gegarandeerd rendement. Het gegarandeerde rendement is 5% netto gedurende 5 jaar. Bij een gegarandeerd rendement geldt alleen de last-minute regeling wat betreft eigen gebruik. Dit betekent dat je in je woning kunt verblijven, zodra 48 uur van tevoren blijkt dat de woning niet verhuurd is.

Park Drentheland regelt de verhuur, het beheer en het onderhoud van de woningen en het park. Daarnaast zijn zij het aanspreekpunt voor de huurder en verzorgen ze de administratieve afhandeling van de boekingen. Je wordt dus volledig ontzorgd. Er is een samenwerking met touroperators om zoveel mogelijk verhuurboekingen te realiseren. Dit zorgt ervoor dat je een zo hoog mogelijk rendement uit jouw investering haalt. 

Park video

Plattegrond

Park locatie

De Gavere 1, 8437 PE Zorgvlied

Parkfoto's

LET OP!
Je gebruikt Internet Explorer 11 of ouder.

Dit zijn sterk verouderde browsers.
Vakantiemakelaar.nl maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door deze sterk verouderde browsers.
Daarnaast zijn er verhoogde veiligheidsrisico’s omdat er geen veiligheidsupdates voor deze browsers worden uitgegeven.
Microsoft Edge is bijvoorbeeld een uitstekende vervanger van Internet Explorer.

Om Vakantiemakelaar.nl goed te kunnen bekijken adviseren wij één van onderstaande browsers, deze kunt u gratis downloaden:

Met vriendelijke groet,
Het team van Vakantiemakelaar

Tel: 088-184 55 55
Mail: sales@vakantiemakelaar.nl