Waarom nú een recreatiewoning aankopen?

Geplaatst met categorie:

Denk jij erover na een tweede woning te kopen, maar betwijfel je of dit het juiste moment is? Begrijpelijk, want de markt oogt sinds vorig jaar erg onzeker. Gelukkig gaan we dit jaar weer de goede kant op. Wij leggen je de status van de huidige markt uit.

Hoe is de markt er nu aan toe?

Wat de afgelopen periode heeft uitgewezen, is dat we te maken hebben met een sterk veranderende markt waar de ene na de andere ontwikkeling elkaar opvolgde. Al deze ontwikkelingen hebben ervoor gezorgd dat men nog zorgvuldiger is geworden met het kiezen van juiste investering, op zoek naar kansen en de focus leggen op lange termijn investeringen.

Recreatief vastgoed is een product dat als investering prima in het beeld past van een investering voor de lange termijn en waar de ontwikkelingen in de markt juist een voordeel brengen. We zien in de markt dat er meer binnenlandse vakanties worden geboekt en dit brengt een mooie combinatie tussen een belegging en eigen gebruik naar voren.

Door de regelgeving die is vastgelegd in de juridische documenten, die voor de langere termijn worden afgesloten, zullen er geen grote wijzigingen plaatsvinden waardoor er ook een vorm van zekerheid kan worden ingebouwd. Daarnaast zorgt een exploitatiemaatschappij voor ontzorging door het operationele proces uit handen te nemen.   

Wat een groot voordeel is bij enkele projecten die wij in verkoop hebben is dat er met vaste bouwprijzen wordt gewerkt. Dit zorgt ervoor dat er al op korte termijn opleveringen plaatsvinden tegen gunstige verkoopprijzen. Dit zorgt ervoor dat vermogen niet stilstaat en dat er ook al snel gebruik kan worden gemaakt van een geweldige vakantiewoning.

Bij Vakantiemakelaar werken wij al sinds 2007 met recreatief vastgoed en hebben wij door de jaren heen kennis opgedaan op heel veel verschillende parken. Wij staan graag bij, en helpen je graag verder. Of je nu voor het eerst kijkt naar een recreatiewoning of dat je hier al bekend mee bent: wij komen graag met je in contact om onze kennis met je te delen of je te helpen zoeken naar de perfecte investering!

Focus op lange termijn in een volatiele markt

LET OP!
Je gebruikt Internet Explorer 11 of ouder.

Dit zijn sterk verouderde browsers.
Vakantiemakelaar.nl maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door deze sterk verouderde browsers.
Daarnaast zijn er verhoogde veiligheidsrisico’s omdat er geen veiligheidsupdates voor deze browsers worden uitgegeven.
Microsoft Edge is bijvoorbeeld een uitstekende vervanger van Internet Explorer.

Om Vakantiemakelaar.nl goed te kunnen bekijken adviseren wij één van onderstaande browsers, deze kunt u gratis downloaden:

Met vriendelijke groet,
Het team van Vakantiemakelaar

Tel: 088-184 55 55
Mail: sales@vakantiemakelaar.nl