UplandParcs Sauerland: Werkzaamheden weer van start

Geplaatst met categorie:

De lente is toch echt begonnen en dit is ook terug te zien op UplandParcs Sauerland. De zon laat zich vaker zien en de laatste restjes sneeuw op de pistes smelten weg. Het seizoen van wandelaars en fietsers breekt aan. En zo gaan ook de werkzaamheden weer van start.

UplandParcs Sauerland
Het zonnetje is doorgebroken in het Sauerland

Bouwen maar!

Met het vertrek van de winter zijn de werkzaamheden op het park weer van start gegaan. De algemene ruimtes (zoals receptie en bar/ restaurant) worden afgemaakt, er wordt hard gewerkt aan de dakterrassen van de Wellness huizen en de hovenier is weer aan de slag gegaan met de groendaken en tuinaanleg.

Algemene voorzieningen in centrale gebouw 

Het centrale gebouw wordt omgetoverd tot een functioneel pand voor het park. Op de benedenverdieping komt ruimte voor de parkbeheerder, voorraad en wasgoed en een openbare ruimte met wasmachines en drogers voor de gasten. Op de bovenverdieping komt een extra skiberging voor gasten, maar tevens ook nog een ruimte voor algemeen gebruik.

Momenteel zijn er nog maar een paar recreatiewoningen beschikbaar op dit unieke park op een spectaculaire locatie. Reserveer jouw favoriet op tijd op onze online kavelkaart.

UplandParcs Sauerland
De bouw van de boomhuizen is ook gestart

Installatie glijbanen bij Kinderhuizen 

Volgende week zullen de glijbanen bij de Kinderhuizen geïnstalleerd worden. Bij de receptie is voor de kinderen een leuke speeltuin gesitueerd en je hebt er toegang tot het beekje Vossmecke. Hier kunnen kinderen op warme dagen heerlijk spelen in het verkoelende en kristalheldere water. Oftewel de kids kunnen hun lol hier niet op!

Transport laatste huizen & start bouw boomhuizen

De laatste huizen komen nu ook op transport naar het Sauerland. Inmiddels zijn de eerste 4 van de nog 13 te plaatsen huizen in Niedersfeld aangekomen. De bouw van de boomhuizen is gestart! De definitieve aanblik van het park ontwikkelt zich zo steeds verder en we kijken dan ook uit naar de komst van de wintervaste Safari-tenten om het geheel uiteindelijk af te maken.

UplandParcs Sauerland
UplandParcs Sauerland ligt er ieder seizoen prachtig bij

LET OP!
Je gebruikt Internet Explorer 11 of ouder.

Dit zijn sterk verouderde browsers.
Vakantiemakelaar.nl maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door deze sterk verouderde browsers.
Daarnaast zijn er verhoogde veiligheidsrisico’s omdat er geen veiligheidsupdates voor deze browsers worden uitgegeven.
Microsoft Edge is bijvoorbeeld een uitstekende vervanger van Internet Explorer.

Om Vakantiemakelaar.nl goed te kunnen bekijken adviseren wij één van onderstaande browsers, deze kunt u gratis downloaden:

Met vriendelijke groet,
Het team van Vakantiemakelaar

Tel: 088-184 55 55
Mail: sales@vakantiemakelaar.nl