UplandParcs Sauerland

Op een absolute toplocatie in Duitsland, direct aan de skilift

 • 93 objecten
 • 161 tot 555m2
 • 4-6 persoons duurzame vakantiewoningen
 • Een project met twee hoogseizoenen!
Woning reserveren op UplandParcs Sauerland

Er zijn nog 4 van de 75 woningen beschikbaar

Reserveer je kavel

Wil je meer informatie over dit project?

Download de brochure voor o.a. een overzicht met de huuropbrengsten en vaste lasten!

UplandParcs Sauerland

Am Eschenberg 1a, Winterberg

 • Nieuw, uniek park op een absolute toplocatie direct aan de skilift
 • 93 Duurzame en onderhoudsvrije vakantiewoningen in verschillende typen 
 • Gelegen in Niedersfeld (gemeente Winterberg), midden in de natuur
 • Uitstekende verhuurprognoses (verhuur verplicht, maximaal acht weken eigen gebruik)

In minder dan drie uur rijden vanaf Utrecht zit je midden in één van de mooiste vakantiegebieden van Duitsland; het Sauerland. Een vier-seizoenen gebied dat een eldorado is voor wintersportliefhebbers, mountainbikers en wandelaars. Rustzoekers en natuurliefhebbers genieten van de prachtige vergezichten die het Sauerland te bieden heeft. De lucht is er schoon en de natuur ongerept. Met bergtoppen tot 842 meter (Kahler Asten) is het een geliefd skigebied. Niedersfeld ligt op tien minuten rijden van Winterberg en is met zijn grootste bergheide van Noordwest Duitsland, de Niederfelder Hochheide, een fantastische wandelbestemming. 

UplandParcs Sauerland, bestaande uit duurzame en unieke vakantiewoningen, wordt midden in de natuur gerealiseerd, aan de skilift Eschenberg en op korte afstand van Winterberg. Je vindt er rust, ruimte en natuur. Op het geaccidenteerde terrein komen modulaire woningen op percelen eigen grond met terrassen op het zuiden. De centrale receptie is het ontvangstpunt voor de gasten en de plek waar ’s morgens verse broodjes afgehaald kunnen worden. Bij de receptie is voor de kinderen een leuke speeltuin gesitueerd en je hebt er toegang tot het beekje Vossmecke. Hier kunnen kinderen op warme dagen heerlijk spelen in het verkoelende en kristalheldere water. Vanuit het park wandel of fiets je zo de natuur in. Er starten diverse routes in de directe omgeving. In de winter kun je één van de langlaufroutes uitproberen of de ski’s pakken voor een eerste afdaling in dit familievriendelijke skigebied. Zoek je meer uitdaging? Rijd dan naar Winterberg, waar je de keuze uit tientallen afdalingen hebt. 

Aan duurzaamheid is hier veel aandacht besteed. De vakantiewoningen op UplandParcs Sauerland kennen een hoge isolatiewaarde die gelijk staat aan het Nederlandse bouwbesluit voor vaste woningbouw. Dit blijkt uit de toepassing van driedubbel glas en een optimale warmte-isolatie. De woningen zijn gasloos en ‘all-electric’. Ook wordt er volop gebruik gemaakt van slimme technieken, zoals een ‘eco-knop’ voor het met één druk op deze knop uitschakelen van alle apparatuur en verlichting die niet constant stroom nodig hebben. Hiermee draagt UplandParcs Sauerland bij aan het milieu en aan duurzaamheid. Een meerwaarde voor jou als eigenaar, maar ook van steeds groter belang voor de gasten.

Met 93 vrijstaande vakantiewoningen, 9 unieke boomhutten en 10 luxe glamping tenten blijft UplandParcs Sauerland kleinschalig en overzichtelijk. 

De onderverdeling van de 93 vakantiewoningen is als volgt:

 • 67 luxe vrijstaande vakantiewoningen voor 6 personen (type A)
 • 8 luxe vrijstaande vakantiewoningen voor 4 personen (type B)
 • 6 kindvriendelijke vakantiewoningen voor 4 personen 
 • 12 wellness vakantiewoningen voor 4 personen

Verhuur
UplandParcs Sauerland heeft een recreatiebestemming. Vanwege de uniformiteit is besloten om alle vakantiewoningen centraal via UplandParcs rent te verhuren met een ruime eigen gebruik regeling van maximaal acht weken per jaar, ook gedurende de vakantieperioden. UplandParcs rent is een eigen organisatie die zich toelegt op het verhuren van recreatief vastgoed in vier-seizoenen gebieden in samenwerking met grote boekingsites.

Plattegrond

Park locatie

Am Eschenberg 1a, 59955 Winterberg

Parkfoto's

Nieuws

UplandParcs Sauerland
Project

UplandParcs Sauerland: Werkzaamheden weer van start

De lente is toch echt begonnen en dit is ook terug te zien op UplandParcs Sauerland. De zon laat zich vaker zien en de laatste restjes sneeuw op de pistes smelten weg. Het seizoen van wandelaars en fietsers breekt aan. En zo gaan ook de werkzaamheden weer van start.

LET OP!
Je gebruikt Internet Explorer 11 of ouder.

Dit zijn sterk verouderde browsers.
Vakantiemakelaar.nl maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door deze sterk verouderde browsers.
Daarnaast zijn er verhoogde veiligheidsrisico’s omdat er geen veiligheidsupdates voor deze browsers worden uitgegeven.
Microsoft Edge is bijvoorbeeld een uitstekende vervanger van Internet Explorer.

Om Vakantiemakelaar.nl goed te kunnen bekijken adviseren wij één van onderstaande browsers, deze kunt u gratis downloaden:

Met vriendelijke groet,
Het team van Vakantiemakelaar

Tel: 088-184 55 55
Mail: sales@vakantiemakelaar.nl