Vakantiepark De Luttenberg

Recreatiewoningen omringd door natuur

  • 4- en 6-persoons vrijstaande chalets

Wil je meer informatie over dit project?

Download de brochure voor o.a. een overzicht met de huuropbrengsten en vaste lasten!

Vakantiepark De Luttenberg

Heuvelweg 9, Luttenberg

  • Kleinschalig, gemoedelijk park met aantrekkelijke chalets en camping
  • Park met eigen binnen- én buitenzwembad, speelvoorzieningen en een brasserie
  • Gelegen, op de Sallandse Heuvelrug in Overijssel

Op vakantiepark De Luttenberg word je omringd door natuur en kun je heerlijk tot rust komen. Dit fijne park is aan een bosrand gelegen op de Sallandse Heuvelrug in Overijssel. De recreatiewoningen liggen aan de rand van het park. Faciliteiten zoals het overdekt zwembad en de brasserie, zijn bij de entrée van het park te vinden. Op zomerse dagen is het buitenbad met familieglijbaan dé plek voor een verkoelende duik. Naast het zwembad beschikt Vakantiepark De Luttenberg over een badhuis met wellnessfaciliteiten zoals een Finse sauna en voetbad. Er zijn volop speelfaciliteiten en een animatieteam tijdens schoolvakanties. Verder is er een tennisbaan, midgetgolfbaan, brasserie, snackbar én nog veel meer. Dit maakt het park geschikt voor zowel stellen als gezinnen.

Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de mooie omgeving van het park. Vakantiepark De Luttenberg ligt aan de rand van het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug welke het ideale decor voor een schitterende fiets- of wandeltocht is. Deze heuvels bieden prachtige uitzichten en perfecte plaatjes voor wie graag foto’s maakt. Daarnaast biedt de omgeving veel leuke dorpjes en gezellige steden. Zo is het brengen van een bezoek aan Deventer (een van de oudste steden van Nederland), aan de rivier de IJssel echt de moeite waard! Pretpark Avonturenpark Hellendoorn ligt op een steenworpafstand en Wildlands in Emmen is ook goed te bereiken vanaf het park. Kom langs en ontdek dit schitterende gebied!

Vakantiepark De Luttenberg beschikt over een eigen app waar alle actuele informatie in wordt bijgehouden, zo hoef je geen activiteit te missen!

 

Park video

Plattegrond

Park locatie

Heuvelweg 9, 8105 SZ Luttenberg

Parkfoto's

LET OP!
Je gebruikt Internet Explorer 11 of ouder.

Dit zijn sterk verouderde browsers.
Vakantiemakelaar.nl maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door deze sterk verouderde browsers.
Daarnaast zijn er verhoogde veiligheidsrisico’s omdat er geen veiligheidsupdates voor deze browsers worden uitgegeven.
Microsoft Edge is bijvoorbeeld een uitstekende vervanger van Internet Explorer.

Om Vakantiemakelaar.nl goed te kunnen bekijken adviseren wij één van onderstaande browsers, deze kunt u gratis downloaden:

Met vriendelijke groet,
Het team van Vakantiemakelaar

Tel: 088-184 55 55
Mail: sales@vakantiemakelaar.nl