Vakantiepark De Luttenberg

Recreatiewoningen omringd door natuur

Open huis op afspraak

zaterdag 18 december, 11:00uur - 16:00uur

Op zaterdag 18 december 2021 organiseren wij een Open huis op afspraak op Vakantiepark de Luttenberg. Je bent van harte welkom om de woningen en het park te bekijken. Daarnaast is er uiteraard ruimte en tijd om al je vragen aan de verkoopadviseur te stellen. Schrijf je in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Adres: Heuvelweg 9, Luttenberg

Vakantiepark De Luttenberg

Heuvelweg 9, Luttenberg

  • Kleinschalig, gemoedelijk park met aantrekkelijke chalets en camping
  • Park met eigen binnen- én buitenzwembad, speelvoorzieningen en een brasserie
  • Gelegen, op de Sallandse Heuvelrug in Overijssel

Op vakantiepark De Luttenberg wordt je omringd door natuur en kun je heerlijk tot rust komen. Dit fijne park is landelijk en aan een bosrand gelegen, op de Sallandse Heuvelrug in Overijssel. De recreatiewoningen liggen aan de rand het park en de faciliteiten zoals het binnen- én buitenzwembad, zijn direct bij de entrée van het park te vinden. Op zomerse dagen is dit dé plek voor een picknick of verkoelende duik. Naast het zwembad beschikt De Luttenberg over een badhuis, volop speelfaciliteiten en een animatieteam, een tennisbaan, een midgetgolfbaan, restaurant en nog veel meer. Dit maakt het park geschikt voor zowel stellen als gezinnen.

Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de mooie omgeving van het park. Vakantiepark De Luttenberg ligt aan de rand van de Sallandse Heuvelrug welke het ideale decor voor een schitterende fiets- of wandeltocht is. Deze heuvels bieden prachtige uitzichten en perfecte plaatjes voor wie graag foto’s maakt. Daarnaast biedt de omgeving veel leuke dorpjes en gezellige steden. Zo is het brengen van een bezoek aan Deventer (een van de oudste steden van Nederland), aan de rivier de ijssel echt de moeite waard! Pretpark Avonturenpark Hellendoorn ligt op een steenworpafstand en dierentuin Apenheul is ook goed te bereiken vanaf het park. Kom langs en ontdek dit schitterende gebied!

Plattegrond

Park locatie

Heuvelweg 9, 8105 SZ Luttenberg

Parkfoto's

LET OP!
Je gebruikt Internet Explorer 11 of ouder.

Dit zijn sterk verouderde browsers.
Vakantiemakelaar.nl maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door deze sterk verouderde browsers.
Daarnaast zijn er verhoogde veiligheidsrisico’s omdat er geen veiligheidsupdates voor deze browsers worden uitgegeven.
Microsoft Edge is bijvoorbeeld een uitstekende vervanger van Internet Explorer.

Om Vakantiemakelaar.nl goed te kunnen bekijken adviseren wij één van onderstaande browsers, deze kunt u gratis downloaden:

Met vriendelijke groet,
Het team van Vakantiemakelaar

Tel: 088-184 55 55
Mail: sales@vakantiemakelaar.nl