Marber Veluwe

Het eerste private retreat resort van Nederland

  • 51 objecten
  • 202 tot 505m2
  • Design villa's met privé wellness

Wil je meer informatie over dit project?

Download de brochure voor o.a. een overzicht met de huuropbrengsten en vaste lasten!

Marber Veluwe

Krimweg 140C, Hoenderloo

  • Duurzame designvilla’s met privé wellness op eigen grond
  • Tussen het Nationaal Park Veluwezoom en het Nationaal Park De Hoge Veluwe
  • Gasloos, voorzien van zonnepanelen en energielabel A
  • Verhuur verplicht met een rendement v.a. 5,7% netto

Welkom bij Marber Veluwe, een investeringskans die je niet wilt missen: 51 design villa’s met privé wellness midden in de prachtige natuur van de Veluwe. Met accommodaties die zo zijn ontworpen dat je als gast één wordt met de omgeving. Een plek waar je het hele jaar door kunt genieten van pure luxe en ontspanning. Privé, of in groepsverband in de Marber Studio.

Investeren in een uniek project
Ook als investeerder vind je rust, want je weet dat je slim belegt in een uniek project waar alles samenkomt: slechts 51 villa’s aan de rand van een Natura 2000 gebied, waarbij het totaalconcept en de doelgroep zorgen voor een bezetting jaarrond en hoge nachtprijzen, met Nederlands grootste verhuurorganisatie als betrouwbare basis.

De accommodaties zijn van hoogwaardige kwaliteit en onder architectuur ingericht met Scandinavisch- stijlvolle interieurs, midden in het groen.

Met duurzame installaties zoals warmtepompen en zonnepanelen werken we niet ín maar mét de natuur. Marbers zijn geclusterd opgesteld in kleine groepen, zodat elke groep een eigen intieme sfeer heeft en tegelijkertijd volledige privacy biedt aan de gasten. Vanaf houten vlonders heb je niet alleen een prachtig uitzicht op de omgeving, het zijn ook perfecte plekken om te ontspannen en te genieten van de rust en stilte van de natuur.

Behalve de 51 accommodaties vind je op het park ook de Marber Studio. Daar kun je aan groepslessen yoga of mindfulness meedoen. Of je boekt een persoonlijke massage  wanneer het jou uitkomt. Bij jezelf opladen hoort natuurlijk ook gezond en  lekker eten. Via de Marber app bestel je in een paar taps supersmoothies, verse salades of complete maaltijden uit de Marber Kitchen. Lees verder en ontdek de ultieme mix tussen inspanning en ontspanning, rust en activiteit, luxe en natuur.

Verhuur en eigen gebruik
Het mooie van je eigen recreatiewoning is, dat je naast rendement ook eigen plezier van jouw belegging hebt. Bij Marber Veluwe krijgt de eigenaar namelijk 14 dagen in het jaar gelegenheid om zelf van de Marber gebruik te maken. Zo geniet je naast rendement ook zelf van luxe en  ontspanning.

Het mag duidelijk zijn: Marber is een uniek totaal-concept. In plaats van losse vakantiewoningen op een recreatiepark, is hier echt aan elk detail van het verblijf gedacht. Door de scherpe focus op een specifeke doelgroep die veel te besteden heeft en niet afhankelijk is van schoolvakanties, is elke Marber het hele jaar door uitstekend verhuurbaar. Dit leidt niet alleen tot een hoge bezetting, maar ook tot hoge nachtprijzen.

Plattegrond

Park locatie

Krimweg 140C, 7351 TM Hoenderloo

Parkfoto's

LET OP!
Je gebruikt Internet Explorer 11 of ouder.

Dit zijn sterk verouderde browsers.
Vakantiemakelaar.nl maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door deze sterk verouderde browsers.
Daarnaast zijn er verhoogde veiligheidsrisico’s omdat er geen veiligheidsupdates voor deze browsers worden uitgegeven.
Microsoft Edge is bijvoorbeeld een uitstekende vervanger van Internet Explorer.

Om Vakantiemakelaar.nl goed te kunnen bekijken adviseren wij één van onderstaande browsers, deze kunt u gratis downloaden:

Met vriendelijke groet,
Het team van Vakantiemakelaar

Tel: 088-184 55 55
Mail: sales@vakantiemakelaar.nl