Open Dag Eifelpark Kronenburger See: 11 maart

Geplaatst met categorie:

Nog een paar dagen en dan staan wij weer op Eifelpark Kronenburger See om potentiële kopers tijdens de Open Dag te begeleiden. De voorbereidingen zijn al weken bezig en meerdere mensen hebben zich aangemeld. Eifelpark Kronenburger See ligt in de Duitse Eifel en is vanuit Nederland zeer goed bereikbaar. Vanuit midden Nederland ben je met slechts 3 uurtjes op locatie en kan je vakantie beginnen. Niet voor niets is de Eifel een zeer geliefde vakantiebestemming in Duitsland voor Nederlanders.

Eifelpark Kronenburger See

Open Dag in Duitsland

zaterdag 8 juni , 11:00uur – 16:00uur

Bekijk open dag in duitsland

Zaterdag 11 maart zijn wij aanwezig op locatie van 11:00 tot 16:00 uur. Tijdens de Open Dag ben je vrij om samen met één van onze adviseurs de woningen te bekijken. Ook wordt uitgelegd hoe het één en ander is georganiseerd op het park. Het leuke aan Eifelpark Kronenburger See is dat er voor iedereen wel wat te doen is. Niet alleen is de regio aantrekkelijk voor wandelaars, mountainbikers en motorrijders, ook op het park zelf is voldoende te doen met een overdekt zwembad, sauna, restaurant/brasserie, de Kids-Club en speeltuin. In de directe omgeving kan men terecht op meerdere golfbanen en paardenmaneges voor een sportief dagje uit en in de winter zijn er langlauf- en skimogelijkheden.

Eifelpark Kronenburger See aan het stuwmeer

De afgelopen jaren hebben wij al heel wat eigenaren van de woningen op Eifelpark Kronenburger See mogen begeleiden in hun aankoopproces. Vaak begint dat met een eerste oriëntatie op onze website waar wij het actuele aanbod van te koop staande woningen op Eifelpark Kronenburger See presenteren. Een eigen woning op dit park biedt de mogelijkheid op eigen gebruik en/of verhuren via Roompot. Een eigenaar kan zelf bepalen met welk doel hij/zij een woning wilt aankopen.

Fiscaal interessant

De fiscale behandeling van een tweede woning in Nederland is sinds dit jaar veranderd. Die verandering heeft tot gevolg dat een tweede woning bezitten in Duitsland fiscaal interessanter is geworden, omdat Duitsland alleen het daadwerkelijke behaalde rendement fiscaal belast. Meer weten hierover en ben je geïnteresseerd in een eigen tweede woning op Eifelpark Kronenburger See? Neem dan contact met ons op en/of plan een afspraak in.

Het Duitse dorpje Kronenburg

LET OP!
Je gebruikt Internet Explorer 11 of ouder.

Dit zijn sterk verouderde browsers.
Vakantiemakelaar.nl maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door deze sterk verouderde browsers.
Daarnaast zijn er verhoogde veiligheidsrisico’s omdat er geen veiligheidsupdates voor deze browsers worden uitgegeven.
Microsoft Edge is bijvoorbeeld een uitstekende vervanger van Internet Explorer.

Om Vakantiemakelaar.nl goed te kunnen bekijken adviseren wij één van onderstaande browsers, deze kunt u gratis downloaden:

Met vriendelijke groet,
Het team van Vakantiemakelaar

Tel: 088-184 55 55
Mail: sales@vakantiemakelaar.nl