Landal PUUR Exloo: Bouwupdate mei 2023

Geplaatst met categorie:

Bij Landal PUUR Exloo kun je je onderdompelen in luxe. Op dit vakantiepark in Drenthe vind je alleen maar riante villa’s die heerlijk ruim en comfortabel zijn ingericht. Ook geniet je van een aantal luxe faciliteiten, zoals roomservice tot aan je voordeur. De bouw van het laatste deelgebied op dit unieke park maakt dit jaar flinke sprongen.

Landal PUUR Exloo
Het laatste deelplan van Landal PUUR Exloo: het Weidebos

In het kloppend hart van de oer-Drentse bossen van De Hondsrug vind je Landal PUUR Exloo. Een luxe vakantiepark waar je op-en-top culinair kunt genieten zonder je vakantievilla te verlaten. Je geniet hier namelijk niet alleen van een toplocatie in de natuur, maar ook van luxe hotelservice. Zo kun je diverse culinaire hoogstandjes online bestellen die vervolgens worden bezorgd tot aan de deur. Bovendien is elke villa uitgerust met een bubbelbad, privé sauna en een sunshower. PUUR genieten noemen ze dat. En dit alles in het prachtige Drenthe!

Het laatste deelgebied van Landal PUUR Exloo, het Weidebos, is momenteel in de ontwikkeling. Dit is jouw allerlaatste kans om een eigen recreatievilla te bemachtigen op dit next level familieresort. Deze royale 4- en 6-persoons villa’s met eigen wellness zijn van topklasse en staan garant voor een exclusieve vakantiebeleving. Hier ervaar je rust, ruimte én luxe.

Landal PUUR Exloo
Het kap zit al op de eerste woningen op Landal PUUR Exloo

Ondertussen liggen alle funderingen. Heel goed nieuws! Alle villa’s vanaf nummer 19 zijn in aanbouw. Op de eerste woningen zit de kap er al op, zoals op bovenstaande foto te zien is. De voorste villa op de foto is nummer WB09. Nummers 32 en 33 zijn nog beschikbaar en in aanbouw. Hierover kan dus op korte termijn al rendement worden behaald. Zorg dus dat je nú instapt om mee te profiteren en genieten!

Landal PUUR Exloo
Beleef een welverdiende wellness-ervaring

LET OP!
Je gebruikt Internet Explorer 11 of ouder.

Dit zijn sterk verouderde browsers.
Vakantiemakelaar.nl maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door deze sterk verouderde browsers.
Daarnaast zijn er verhoogde veiligheidsrisico’s omdat er geen veiligheidsupdates voor deze browsers worden uitgegeven.
Microsoft Edge is bijvoorbeeld een uitstekende vervanger van Internet Explorer.

Om Vakantiemakelaar.nl goed te kunnen bekijken adviseren wij één van onderstaande browsers, deze kunt u gratis downloaden:

Met vriendelijke groet,
Het team van Vakantiemakelaar

Tel: 088-184 55 55
Mail: sales@vakantiemakelaar.nl