Landal Landgoed Bourtange: Nieuw woningtype

Geplaatst met categorie:

Wij mogen nu het gloednieuwe woningtype “Type Hertogin” met jullie delen! Deze terrasvilla belooft een comfortabele luxe-ervaring voor 4 personen. Met alle moderne voorzieningen die je maar kunt wensen, is Hertogin de perfecte plek om te genieten van een ontspannen vakantie in de natuur. Stap binnen en laat je omarmen door alle moderne gemakken.

Type Hertogin
Een heerlijke plek om tot rust te komen.

Deze villa brengt de prachtige natuur binnen handbereik. Bij het woningtype Hertogin hoef je je nergens zorgen over te maken, want de woning wordt volledig ingericht en klaar voor gebruik opgeleverd. Hoogwaardige materialen vinden hun weerspiegeling in het interieur en de meubilering. Of het nu de keuken, badkamer, stoelen, kasten of tafels betreft, alles is ontworpen met duurzaamheid in gedachten.

Wist je dat je de eerste woningen op Landal Landgoed Bourtange dit voorjaar al worden opgeleverd? Zo geniet jij nog vóór de zomer van de verhuurinkomsten en/of eigen gebruik! Voor de particuliere belegger is dit woningtype ook uitermate interessant te noemen. De koopsom is namelijk € 200.000,- v.o.n. excl btw. en Landal GreenParks verwacht een netto rendement van ruim 6% op jaarbasis te realiseren. Wij kunnen nu nog 3 Hertogin woningen verkopen, dus kom vooral deze maand langs op locatie en sla je slag.

Landal Landgoed Bourtange

Open Dag

zaterdag 20 juli , 11:00uur – 16:00uur

Bekijk open dag
Type Hertogin
Type Hertogin is beschikbaar met of zonder terrasoverkapping.

LET OP!
Je gebruikt Internet Explorer 11 of ouder.

Dit zijn sterk verouderde browsers.
Vakantiemakelaar.nl maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door deze sterk verouderde browsers.
Daarnaast zijn er verhoogde veiligheidsrisico’s omdat er geen veiligheidsupdates voor deze browsers worden uitgegeven.
Microsoft Edge is bijvoorbeeld een uitstekende vervanger van Internet Explorer.

Om Vakantiemakelaar.nl goed te kunnen bekijken adviseren wij één van onderstaande browsers, deze kunt u gratis downloaden:

Met vriendelijke groet,
Het team van Vakantiemakelaar

Tel: 088-184 55 55
Mail: sales@vakantiemakelaar.nl